reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ojej ale miałaś przygodę. Super że wszystko dobrze.

Ja przez poprzednią ciążę i poród mam minimalną nadżerke, miałam właśnie w tym tygodniu iść z nadżerką a pójdę w następnym tzn za 2 tygodnie z ciążą
emoji16.png

Ja dość szybko przestałam karmić, bo położna taka że nawet nie przyjechała ani nie zadzwoniła jak miałam problem z laktacją i 4 miesiące temu zakończyłam karmienie. Też się zastanawiam jak to będzie z taką dwójką maluchów, nawet sie trochę boję jak sobie damy radę. Starszy w jakim wieku jest? Mój w październiku rok skończy.

Fakt tu się zgodzę lepiej szybciej niż wcale. Ale aż się trochę boję jak to będzie z maluchami dwoma półtora roczne i niemowlę.
Moja córka będzie miała we wrześniu roczek. Najwyżej będziemy się wspierać psychicznie w ciężkich chwilach 😊

Ja dzięki jednej z Waszych wiadomości dokonałam dziś odkrycia roku- forum ma aplikację 🙈 Do tej pory korzystałam tylko z przeglądarki.

reklama
Do góry