Ja też chleb z pomidorem i szczypiorkiem. Pomidorowa bardzo mi wchodzi tezJa w pierwszej ciazy kochałam się z zupkami chińskimi vifon czerwonymi teraz jem Szczypiorek cały czas
reklama
Lusia04
Moderator
Moja córka będzie miała we wrześniu roczek. Najwyżej będziemy się wspierać psychicznie w ciężkich chwilachOjej ale miałaś przygodę. Super że wszystko dobrze.
Ja przez poprzednią ciążę i poród mam minimalną nadżerke, miałam właśnie w tym tygodniu iść z nadżerką a pójdę w następnym tzn za 2 tygodnie z ciążą
Ja dość szybko przestałam karmić, bo położna taka że nawet nie przyjechała ani nie zadzwoniła jak miałam problem z laktacją i 4 miesiące temu zakończyłam karmienie. Też się zastanawiam jak to będzie z taką dwójką maluchów, nawet sie trochę boję jak sobie damy radę. Starszy w jakim wieku jest? Mój w październiku rok skończy.
Fakt tu się zgodzę lepiej szybciej niż wcale. Ale aż się trochę boję jak to będzie z maluchami dwoma półtora roczne i niemowlę.
agabaj92
Fanka BB :)
Ooo to aby miesiąc różnicy między naszymi. A skąd jesteś jeśli można spytać?Moja córka będzie miała we wrześniu roczek. Najwyżej będziemy się wspierać psychicznie w ciężkich chwilach [emoji4]
Butterfly.
jutro tak zrobię umowie sie od razu mam tylko nadzieje że z maluchem wszystko dobrze ❤A duże dawki bierzesz? W ciąży muszą przyjąć Cię w ciągu 7 dni do endo. Poproś jutro gin o skierowanie
Butterfly.
50 letrox bioręA duże dawki bierzesz? W ciąży muszą przyjąć Cię w ciągu 7 dni do endo. Poproś jutro gin o skierowanie
Lusia04
Moderator
Okolice Bielska Białej a ty?Ooo to aby miesiąc różnicy między naszymi. A skąd jesteś jeśli można spytać?
agabaj92
Okolice Leszna wielkopolskaOkolice Bielska Białej [emoji4] a ty?
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
I po co mi to piszesz?No i pięknie ☺
A ja znowu jem bigos
Ja chce bigos
reklama
Co???? Serio?Ja dzięki jednej z Waszych wiadomości dokonałam dziś odkrycia roku- forum ma aplikację Do tej pory korzystałam tylko z przeglądarki.