reklama
Ankosik
Fanka BB :)
To ja i tak mnie mąż stopował, bo najchętniej to bym poszła zaraz po pierwszej becie, ale fakt to tylko niepotrzebny teraz stres.@klaudusia21 @Ankosik myśle, że u Was są jeszcze bardzo wczesne ciąże i pospieszyłyście się z tymi wizytami, jeszcze wszystko może się zdarzyć! Trzymam kciuki!
DokładnieTo ja i tak mnie mąż stopował, bo najchętniej to bym poszła zaraz po pierwszej becie, ale fakt to tylko niepotrzebny teraz stres.
klaudusia21
Trzymam kciuki , mocno!U mnie sytuacja jest prawie identyczna, tylko ja u ginekologa byłam w 6+2. Kazał mi zrobić betę, żeby zobaczyć, czy nie spada i też za tydzień powtórka USG. Na początku byłam załamana, ale potem trochę poczytałam i faktycznie jest jeszcze nadzieja, że zarodek się pojawi. Dzisiaj idę na drugą betę i zobaczymy co wyjdzie
Dziewczyny w poniedziałek byłam na wizycie 5 tydzień byk widoczny pęcherzyk. W ciągu tygodnia zaczęłam plamić delikatnie, poszłam wczoraj wieczorem do innego lekarza bo mój nie miał terminów. Ten zrobił mi usg 5t6d pęcherzyk spłaszczony, ciałko żółte jest.
Powiedział, że martwi go właśnie kształt pęcherzyka. Macie jakaś wiedzę na temat spłaszczonego pęcherzyka? Naczytałam się, że może to się złe skończyć...
Powiedział, że martwi go właśnie kształt pęcherzyka. Macie jakaś wiedzę na temat spłaszczonego pęcherzyka? Naczytałam się, że może to się złe skończyć...
Ja miałam właśnie spłaszczony tylko ze w tamtym czasie wcale nie czytałam internetów i żyłam w błogiej nieświadomosci. Syn ma się dobrzeDziewczyny w poniedziałek byłam na wizycie 5 tydzień byk widoczny pęcherzyk. W ciągu tygodnia zaczęłam plamić delikatnie, poszłam wczoraj wieczorem do innego lekarza bo mój nie miał terminów. Ten zrobił mi usg 5t6d pęcherzyk spłaszczony, ciałko żółte jest.
FitMum
Spokojnie. To jeszcze o niczym nie przesadza.Dziewczyny w poniedziałek byłam na wizycie 5 tydzień byk widoczny pęcherzyk. W ciągu tygodnia zaczęłam plamić delikatnie, poszłam wczoraj wieczorem do innego lekarza bo mój nie miał terminów. Ten zrobił mi usg 5t6d pęcherzyk spłaszczony, ciałko żółte jest.
Nie wiem ale jak dla mnie to lekarz te swoje zmartwienia powinien zachowac dla Siebie na chwilę obecną.
Ja zwariowałam od wczoraj, dał mi luteinę dopochwowo i za tydzień mam wrócić do niegoJa miałam właśnie spłaszczony tylko ze w tamtym czasie wcale nie czytałam internetów i żyłam w błogiej nieświadomosci. Syn ma się dobrze
Ja_niagara
To nie myśl, nie analizuj, nie czytaj, to i tak niczego nie zmieni, a stres niepotrzebny. Za tydzień idź na wizytę, wtedy się okaże a my będziemy trzymać kciuki!Ja zwariowałam od wczoraj, dał mi luteinę dopochwowo i za tydzień mam wrócić do niego
reklama
agabaj92
Tak to jest jak idziesz na wizytę za szybko. Ja w pierwszej ciąży też tak miałam, potem jeszcze szybka zmiana lekarza itd. Teraz to sie spieszę idę dopiero 15 lipca na wizytę i to będzie 8tc.Dziewczyny w poniedziałek byłam na wizycie 5 tydzień byk widoczny pęcherzyk. W ciągu tygodnia zaczęłam plamić delikatnie, poszłam wczoraj wieczorem do innego lekarza bo mój nie miał terminów. Ten zrobił mi usg 5t6d pęcherzyk spłaszczony, ciałko żółte jest.
Powiedział, że martwi go właśnie kształt pęcherzyka. Macie jakaś wiedzę na temat spłaszczonego pęcherzyka? Naczytałam się, że może to się złe skończyć...[emoji22]