reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

a że ja głupia w nie klikam to wyskakuje jeszcze więcej [emoji2960] wiadomo, że do zakupów jeszcze kilka miesięcy, ale jakoś mnie ciągnie do popatrzenia sobie na te urocze ubranka [emoji1784] żeby tylko ciąża i dzidzia rozwijały się prawidłowo, bo nie mogę się już doczekać naszego małego człowieczka [emoji3064]

w jakim jesteście wieku? ja będę miała w tym roku 23lata, moj mąż 32
Ja mam 27 a mąż 30 😊
Zacznę się nad tym zastanawiać jak już będę po wizycie u lekarza bo narazie się martwię żeby wszystko było ok narazie jestem w szoku bo o pierwsze dziecko staraliśmy się 3 lata a tu był spontan jeden raz i już 😂
U nas to był 3 sex po porodzie 😂 córeczka idealne wyczuwa kiedy rodzice chcą się po przytulac i daje znać że potrzebuje mnie 😂
Cześć dziewczyny 😊 i u mnie dzisiaj pojawiły się dwie kreseczki 🥰 co prawda blada ale tak się cieszę 😊 także dołączam do Was i mam nadzieję że bez komplikacji 😊 jakie tabletki bierzecie aktualnie ? Mi pregna start własnie się skończyła i biorę sam folik który jakiś czas temu kupiłam.
Gratuluję. Ja biorę tylko folik. Po 12 tygodniu będę brać falvit mama. Bo w poprzedniej ciąży bralam i miałam super badania krwi 😊

reklama
Cześć dziewczyny 😊 i u mnie dzisiaj pojawiły się dwie kreseczki 🥰 co prawda blada ale tak się cieszę 😊 także dołączam do Was i mam nadzieję że bez komplikacji 😊 jakie tabletki bierzecie aktualnie ? Mi pregna start własnie się skończyła i biorę sam folik który jakiś czas temu kupiłam.
Gratulacje !! Ja biorę Prenatal Uno i duphaston a to ze względu na to ze lekarz mi przepisał 🙂 trzymam kciuki 🙂🙂

Dziewczyny ze tak zapytam macie może zaparcia ? Ja o dziwo nie 🤷🏼‍♀️Codziennie rano mam skręt jelit chwilowy i muszę lecieć do łazienki ale tylko rano 🤷🏼‍♀️A później przez cały dzień wzdęcia i (gazy) 😅🤔

Dziewczyny ze tak zapytam macie może zaparcia ? Ja o dziwo nie [emoji2372]Codziennie rano mam skręt jelit chwilowy i muszę lecieć do łazienki ale tylko rano [emoji2372]A później przez cały dzień wzdęcia i (gazy) [emoji28][emoji848]
zależy od dnia, czasem mega zaparcia, a czasem się budzę i biegnę do łazienki [emoji38]

zależy od dnia, czasem mega zaparcia, a czasem się budzę i biegnę do łazienki
emoji38.png
Oooo to u mnie póki co nie ma problemu 🙃 zawsze rano i bez problemów 😂😉

reklama
Do góry