Lusia04
Moderator
Ja mam 27 a mąż 30a że ja głupia w nie klikam to wyskakuje jeszcze więcej [emoji2960] wiadomo, że do zakupów jeszcze kilka miesięcy, ale jakoś mnie ciągnie do popatrzenia sobie na te urocze ubranka [emoji1784] żeby tylko ciąża i dzidzia rozwijały się prawidłowo, bo nie mogę się już doczekać naszego małego człowieczka [emoji3064]
w jakim jesteście wieku? ja będę miała w tym roku 23lata, moj mąż 32
U nas to był 3 sex po porodzie córeczka idealne wyczuwa kiedy rodzice chcą się po przytulac i daje znać że potrzebuje mnieZacznę się nad tym zastanawiać jak już będę po wizycie u lekarza bo narazie się martwię żeby wszystko było ok narazie jestem w szoku bo o pierwsze dziecko staraliśmy się 3 lata a tu był spontan jeden raz i już
Gratuluję. Ja biorę tylko folik. Po 12 tygodniu będę brać falvit mama. Bo w poprzedniej ciąży bralam i miałam super badania krwiCześć dziewczyny i u mnie dzisiaj pojawiły się dwie kreseczki co prawda blada ale tak się cieszę także dołączam do Was i mam nadzieję że bez komplikacji jakie tabletki bierzecie aktualnie ? Mi pregna start własnie się skończyła i biorę sam folik który jakiś czas temu kupiłam.