reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

a że ja głupia w nie klikam to wyskakuje jeszcze więcej [emoji2960] wiadomo, że do zakupów jeszcze kilka miesięcy, ale jakoś mnie ciągnie do popatrzenia sobie na te urocze ubranka [emoji1784] żeby tylko ciąża i dzidzia rozwijały się prawidłowo, bo nie mogę się już doczekać naszego małego człowieczka [emoji3064]

w jakim jesteście wieku? ja będę miała w tym roku 23lata, moj mąż 32
Ja mam 27 a mąż 30 😊
Zacznę się nad tym zastanawiać jak już będę po wizycie u lekarza bo narazie się martwię żeby wszystko było ok narazie jestem w szoku bo o pierwsze dziecko staraliśmy się 3 lata a tu był spontan jeden raz i już 😂
U nas to był 3 sex po porodzie 😂 córeczka idealne wyczuwa kiedy rodzice chcą się po przytulac i daje znać że potrzebuje mnie 😂
Cześć dziewczyny 😊 i u mnie dzisiaj pojawiły się dwie kreseczki 🥰 co prawda blada ale tak się cieszę 😊 także dołączam do Was i mam nadzieję że bez komplikacji 😊 jakie tabletki bierzecie aktualnie ? Mi pregna start własnie się skończyła i biorę sam folik który jakiś czas temu kupiłam.
Gratuluję. Ja biorę tylko folik. Po 12 tygodniu będę brać falvit mama. Bo w poprzedniej ciąży bralam i miałam super badania krwi 😊

reklama
Cześć dziewczyny 😊 i u mnie dzisiaj pojawiły się dwie kreseczki 🥰 co prawda blada ale tak się cieszę 😊 także dołączam do Was i mam nadzieję że bez komplikacji 😊 jakie tabletki bierzecie aktualnie ? Mi pregna start własnie się skończyła i biorę sam folik który jakiś czas temu kupiłam.
Gratulacje !! Ja biorę Prenatal Uno i duphaston a to ze względu na to ze lekarz mi przepisał 🙂 trzymam kciuki 🙂🙂

Dziewczyny ze tak zapytam macie może zaparcia ? Ja o dziwo nie 🤷🏼‍♀️Codziennie rano mam skręt jelit chwilowy i muszę lecieć do łazienki ale tylko rano 🤷🏼‍♀️A później przez cały dzień wzdęcia i (gazy) 😅🤔

Dziewczyny ze tak zapytam macie może zaparcia ? Ja o dziwo nie [emoji2372]Codziennie rano mam skręt jelit chwilowy i muszę lecieć do łazienki ale tylko rano [emoji2372]A później przez cały dzień wzdęcia i (gazy) [emoji28][emoji848]
zależy od dnia, czasem mega zaparcia, a czasem się budzę i biegnę do łazienki [emoji38]

zależy od dnia, czasem mega zaparcia, a czasem się budzę i biegnę do łazienki
emoji38.png
Oooo to u mnie póki co nie ma problemu 🙃 zawsze rano i bez problemów 😂😉

reklama
Do góry