reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

to spokojnie [emoji2]
Nie nie krwawię takie chwilowe to mam jakby skurcz[emoji2372]
dziewczyny, pijecie kawę? tak się zastanawiam pić czy nie pić, skoro utrudnia przyswajanie kwasu foliowego, ale też z kim nie rozmawiam to mówią mi, że piły...

oprócz kawy nigdy nie miałam żadnych "uzależnień" nigdy nie piłam alkoholu (dosłownie) i nigdy nie paliłam [emoji28]

reklama
to spokojnie [emoji2]
dziewczyny, pijecie kawę? tak się zastanawiam pić czy nie pić, skoro utrudnia przyswajanie kwasu foliowego, ale też z kim nie rozmawiam to mówią mi, że piły...

oprócz kawy nigdy nie miałam żadnych "uzależnień" nigdy nie piłam alkoholu (dosłownie) i nigdy nie paliłam [emoji28]

ja piję jedną rano. Wydaje mi się, że wszystko jest dla ludzi. Bardzo dbam o to, co jem...więc wydaje mi się, że jedna kawa to nie jest wielki grzech :D

to spokojnie [emoji2]

Ja sobie nie wyobrażam małej najsłabszej kawy, chyba padłabym na migrenę :D

To chyba i ja się przywitam chociaż nie mam jeszcze potwierdzonej bety ale zrobiłam dwa testy i obydwa pozytywne ,to moja druga ciąża w domu prawie 7 miesięczny Jaś :)
Witamy 😊 u mnie w domu prawie 9 miesięczna córeczka więc będziemy oby dwie miały mała różnice wieku między dziećmi. Martwisz się trochę jak to będzie ?

to spokojnie [emoji2]

Ja piję jedna kawę dziennie. Lekarz mi sam kazał pić z powodu niskiego cisniania tylko mówił żebym uważała z herbatą żeby za dużo nie pić jej.

Ja piję jedna kawę dziennie. Lekarz mi sam kazał pić z powodu niskiego cisniania tylko mówił żebym uważała z herbatą żeby za dużo nie pić jej.
też mam niskie, ale kawa chyba nie pomaga, piję dla smaku [emoji28]

czy też was tak zewsząd atakują reklamy rzeczy dla dzieci? odkąd zaczęłam pisać o ciąży, są wszędzie

reklama
Tak. Myślę że oni z automatu wiedzą czego człowiek może szukać więc z każdej strony chcą się zareklamować [emoji4]
a że ja głupia w nie klikam to wyskakuje jeszcze więcej [emoji2960] wiadomo, że do zakupów jeszcze kilka miesięcy, ale jakoś mnie ciągnie do popatrzenia sobie na te urocze ubranka [emoji1784] żeby tylko ciąża i dzidzia rozwijały się prawidłowo, bo nie mogę się już doczekać naszego małego człowieczka [emoji3064]

w jakim jesteście wieku? ja będę miała w tym roku 23lata, moj mąż 32

Do góry