reklama
Ja_niagara
Fanka BB :)
Mnie odrzuciło od kawy całkowicie, prawie od tygodnia nie pije, a przed ciążą tak lubiłam
Lusia04
Moderator
O widzę ze nie tylko mój mąż omijał lekcje biologii mój też średnio wiedział o tym że jest takie coś jak owulacja i co to jestmyślałam że tylko mój jest taki ciemny w tych sprawach ja pokazałam mu zdjęcie pęcherzyka i powiedziałam że to domek dla naszego lokatora a on się dalej łudzi że z tego bliźniaki będą ale ja to w ogóle mam wrażenie że mój małż omijał lekcje biologii szerokim łukiem. On do teraz jest przekonany że kobieta jest plodna cały miesiąc dorosły facet
Gosiaslomka85
A mnie dziś synek doprowadza do szaluuu no wysiadam psychicznie nic sie nie slucha a generalnie to jest kochany bystry no ale dzis starszny dzien boje sie ze nerwy tylko szkodza fasolce. Do tego pewnie jeszcze skutki odstawienia leków przeciwlekowych i jestem jak huragan
Sojka
Kicham na okrągło a jak jest bardzo zle to zamykam się w domu muszę przeczekać, dla mnie czerwiec najgorszy, później samo minie
Inffinito2
Ale narobilas smaka. Chryste, zjadłabym barszcz z botwinki z ziemniakami i boczkiemWogole ogarnijcie to
Na dworze u nas już 29 stopni a co ja sobie gotuje ? Pyszny czerwoniutki barszczyk z uszkami na 2 dni . Ahah już widze jak będziemy jedli gorąca zupę ze starym w 30 stopniach gorąca . No ale smaki nie oszukasz
reklama
Inffinito2
Hahaha, wiesz... mogą byc 2 kuleczki w pęcherzykumyślałam że tylko mój jest taki ciemny w tych sprawach ja pokazałam mu zdjęcie pęcherzyka i powiedziałam że to domek dla naszego lokatora a on się dalej łudzi że z tego bliźniaki będą ale ja to w ogóle mam wrażenie że mój małż omijał lekcje biologii szerokim łukiem. On do teraz jest przekonany że kobieta jest plodna cały miesiąc dorosły facet
Ja mysle, ze dopóki mu nie pokarze na usg fasolki to nie dotrze do tego męskiego mózgu co sie porobiło