reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
5tc. Ani nawet nie myślę żeby teraz pojsc kochana i się martwić pęcherzykami, ciałkami żółtkowymi itp. Poczekam spokojnie półtorej tygodnia. Ja mam za sobą jeno poronienie i wiem, że co bym nie robiła, jak bardoz bym się nie stresowała to nic nie zmienię, więc zakładam, że wszystko będzie dobrze, a na wizytę pójdę gdy już powinno bi serduszko :)
miałam na myśli, ze za te półtora tygodnia powinno być coś widać 😉

Ehhhhh z tym alkoholem.... Ja jestem 'smakoszem' żeby nie nazwać siebie pijusem 🙈🙈🤣🤣🤷🤷🤦🤦 o ciąży z synkiem dowiedziałam się, gdy usiadłam z mężem do niedzielnego popołudniowego oglądania filmów, otworzyliśmy sobie po piwku i uwaga.... Piwo mi nie smakowało... Mi... A mi piwo zawsze smakuje 🤣🤣🤣 i to mi dało o myślenia😁😁😁 dzień wcześniej soplica malinowa u znajomych na urodzinach mi smakowala

Czuje się jak 💩 dzisiaj... Ból gardła w nocy nie pozwalał spać. Nos zatkany... A dzisiaj idziemy na 30stke kolegi, ma być dj, tańce a ja ledwo siedzę 🤨 tak się cieszyłam że się dzisiaj odstresuje a tu dupa. Chorowanie w ciąży jest ciężkie... Tak to piłam te herbatki typu gripex itd a teraz sama herbatka i *spam* ale to nie przynosi ulgi 😔

Ehhhhh z tym alkoholem.... Ja jestem 'smakoszem' żeby nie nazwać siebie pijusem 🙈🙈🤣🤣🤷🤷🤦🤦 o ciąży z synkiem dowiedziałam się, gdy usiadłam z mężem do niedzielnego popołudniowego oglądania filmów, otworzyliśmy sobie po piwku i uwaga.... Piwo mi nie smakowało... Mi... A mi piwo zawsze smakuje 🤣🤣🤣 i to mi dało o myślenia😁😁😁 dzień wcześniej soplica malinowa u znajomych na urodzinach mi smakowala
Haha dobre

Ja sie w końcu umówiłam z kolezanka na piwko w barze.. Taka radocha ktora chciałyśmy powtórzyć i drugi i 3 raz choc ja pijus slaby hahaha... a tu 2 kreski😂

Czuje się jak 💩 dzisiaj... Ból gardła w nocy nie pozwalał spać. Nos zatkany... A dzisiaj idziemy na 30stke kolegi, ma być dj, tańce a ja ledwo siedzę 🤨 tak się cieszyłam że się dzisiaj odstresuje a tu dupa. Chorowanie w ciąży jest ciężkie... Tak to piłam te herbatki typu gripex itd a teraz sama herbatka i *spam* ale to nie przynosi ulgi 😔
Zdrówka kochana! Nie przychodzi mi nic do głowy co mógłbym polecić. Ewentualnie inhalacje jeśli masz nebulizator.

Łączę się w bólu, tylko mnie alergia meczy 🤧

Spróbuj ciepłe mleko z miodem, czosnkiem i łyżką masła, może mało smaczne, ale pomaga

Na bol gardła chyba można tantum verde w sprayu, a na zatkany nos olejki eteryczne polecam

Też piłam alkohol, nawet w niedzielę a wieczorem wzięłam leki przeciwbólowe bo brzuch bolał jak na okres. Mama nadzieję że będzie wszystko ok. U mnie totalne zaskoczenie bo przez organizacje ślubu nie było czasu na regularne igraszki itp. po nocy poślubnej wyszedł cudowny prezent 😊 czekam tylko na wizytę u gina i potwierdzenie, że wszystko jest ok 😊
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok:-)

Czuje się jak 💩 dzisiaj... Ból gardła w nocy nie pozwalał spać. Nos zatkany... A dzisiaj idziemy na 30stke kolegi, ma być dj, tańce a ja ledwo siedzę 🤨 tak się cieszyłam że się dzisiaj odstresuje a tu dupa. Chorowanie w ciąży jest ciężkie... Tak to piłam te herbatki typu gripex itd a teraz sama herbatka i *spam* ale to nie przynosi ulgi
Kiedyś słyszałam że osceniseptem można gardło leczyć i w poprzedniej ciąży o ile pamiętam nawet mi pomogło

reklama
Łączę się w bólu, tylko mnie alergia meczy 🤧

Spróbuj ciepłe mleko z miodem, czosnkiem i łyżką masła, może mało smaczne, ale pomaga

Na bol gardła chyba można tantum verde w sprayu, a na zatkany nos olejki eteryczne polecam
Mnie również męczy alergia. Jak sobie z tym radzisz? Ja po teście od razu przestudiowałem ulotkę i odstawiłam leki. Po rozmowie telefonicznej z lekarzem okazało się że dobrze że odstawiłam leki bo w pierwszym trymestrze nie są zalecane

Do góry