Inffinito2
Fanka BB :)
Ja wariatka odkopałam stare zdjęcie pierwszego usg z ciąży i fakt. Było równo 6+0 i było ładnie widać zarodek, ale dopiero 0,5 cm miał. Wszystko przed nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4+5 to bardzo wcześnie. Bez sensu trochę robić wtedy jakiekolwiek badania usg - byc może nic lekarz nie zobaczy , a Ty będziesz przezywać .Chyba ze masz wysoka betę ale to tez różnie w parze idzie z obrazem na usg . Zreszta zawsze mogłaś zapytać czy Cię nie zbada skoro już jesteś . Ale poczekaj na spokojnie 2 tygodnie . Będzie zarodek , prawdopodobnie będzie tez serduszko . Nie widzę potrzeby chodzenia do lekarza codziennie na tak wczesnym etapie . CierpliwościDziewczyny czy to normalne że jestem w 4+5 tygodniu ciąży wczoraj byłam u lekarza i dzisiaj ( chciałam się skonsultować w sprawie szczepienia) żaden z lekarzy mnie nie zbadał?
Ja w poprzedniej ciąży też w 6+1 miałam zarodek z serduszkiem i fasolka miała 0,5 cm i to wszystko przy becie 7tysJa wariatka odkopałam stare zdjęcie pierwszego usg z ciąży i fakt. Było równo 6+0 i było ładnie widać zarodek, ale dopiero 0,5 cm miał. Wszystko przed nami
Mój mąż dokładnie taki sam! Mało tego, Staraliśmy się ponad półtorej roku o dzidzie, jak dowiedział się, że będzie synek to wszystkim zaczął mówic, że to złoty strzał złoty strzał po prawie 20 cyklachmyślałam że tylko mój jest taki ciemny w tych sprawach ja pokazałam mu zdjęcie pęcherzyka i powiedziałam że to domek dla naszego lokatora a on się dalej łudzi że z tego bliźniaki będą ale ja to w ogóle mam wrażenie że mój małż omijał lekcje biologii szerokim łukiem. On do teraz jest przekonany że kobieta jest plodna cały miesiąc dorosły facet
tak mam tak samo, jeszcze jak siedzę mam jakby opuchnięte podbrzuszeDziewczyny, a też macie tak że jak chodzicie to ciągle czujecie podbrzusze? Ja jak siedzę i leżę to jest ok a wystarczy że pochodzę chwilę i tu mnie szarpnie, tam zakłuje normalnie nic tylko leżeć i pachnieć
Dzięki za odpowiedź :-) Byłam dwa razy pod rząd bo chciałam mieć dwie opinie. I w sumie dalej nie wiem co zrobić. Jeden lekarz powiedział szczepić się drugą dawką jutro a inny lekarz powiedział nie szczepić...4+5 to bardzo wcześnie. Bez sensu trochę robić wtedy jakiekolwiek badania usg - byc może nic lekarz nie zobaczy , a Ty będziesz przezywać .Chyba ze masz wysoka betę ale to tez różnie w parze idzie z obrazem na usg . Zreszta zawsze mogłaś zapytać czy Cię nie zbada skoro już jesteś . Ale poczekaj na spokojnie 2 tygodnie . Będzie zarodek , prawdopodobnie będzie tez serduszko . Nie widzę potrzeby chodzenia do lekarza codziennie na tak wczesnym etapie . Cierpliwości
Nie mogę mleka krowiego [emoji53] kiedyś też się tak leczyłam ale mam nietolerancję i wolę nie eksperymentować [emoji16] wyleże to chyba jakoś [emoji39]
Tez się szybko męczę [emoji85] a myślę że te upały w tym nie pomagają [emoji2368] ja wczoraj wnosilam zakupy na pierwsze piętro i myślałam że umrę [emoji16] a to była jedną nie za ciężka reklamówka [emoji23]
Też tak mam, czasami jak długo siedzę to też trochę boli jak na okres ale kilka razy słabiejDziewczyny, a też macie tak że jak chodzicie to ciągle czujecie podbrzusze? Ja jak siedzę i leżę to jest ok a wystarczy że pochodzę chwilę i tu mnie szarpnie, tam zakłuje normalnie nic tylko leżeć i pachnieć