Ja_niagara
Fanka BB :)
To gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia a alkoholem się nie przejmuj, na szczęście nasz organizm jest tak zaprogramowany, ze w tych pierwszych tygodniach, jak jeszcze nie możemy wiedzieć o ciąży, używki nie szkodząTeż piłam alkohol, nawet w niedzielę a wieczorem wzięłam leki przeciwbólowe bo brzuch bolał jak na okres. Mama nadzieję że będzie wszystko ok. U mnie totalne zaskoczenie bo przez organizacje ślubu nie było czasu na regularne igraszki itp. po nocy poślubnej wyszedł cudowny prezent czekam tylko na wizytę u gina i potwierdzenie, że wszystko jest ok
Ja będąc w ciąży z moja córka i nie wiedząc o tym oczywiście, byłam na bardzo zakrapianej nocy sylwestrowej tez się martwiłam co będzie potem, ale córa urodziła się zdrowa, silna i dziś jest cudowną ośmiolatką
zmartwienia to już zawsze będą nam towarzyszyć przed każdą wizytą jest stres, czy napewno wszystko w porządku, a to czy serduszko bije, a to ze za mało dziecko urosło, a to ruchów za mało było wiecznie coś a i jak się urodzi to nic lepiej tyle mogę powiedzieć@FitMum pisałaś, że najlepiej umawiać się na wizytę po 7tyg żeby oszczędzić sobie tego stresu. Ja chciałam iść dopiero w 6tyg najwcześniej ale cały czas obawiałam się jeszcze ciąży pozamacicznej wytrzymałam tydzień w niewiedzy i musialam iść skontrolować czy pęcherzyk jest w macicy. I runęła lawina kolejnych zmartwień
piękny przyrost który masz tc? To powinno już być coś widać na usgCześć Dziewczyny. Odebrałam wyniki bety z wczoraj. Poniedziałek 485, wczoraj 1689. Wizytę planuje za jakieś półtorej tygodnia, jeśli wszystko do tego czasu bedzie dobrze