Ja też nie biorę. Wizytę mam na 28.06 będzie to 5+5. Zadzwoń bo ja nie mam jeszcze do kogo dzwonić bo dopiero będę miała pierwsza wizytę. To jak powie ze to mega nisko i Ci zaleci brać to ja też łyknę. Daj znać. Ja mam lekki szary uplaw i już cała dygam.A bierzesz luteinę albo duphaston? Ja nie biorę dopoero w pt lekarz i zastanawiam się czy czekać czy dzwonić do niego z wynikiem progesteronu, co myślicie..
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Kochana dzwoniłam. Lekarz powiedział, że dobrze by było jakby progesteron byl powyżej 20, ale mój wynik nie jest zły. Zalecił brać luteinę albo duphaston. Wyślę mi kod recepty więc nie wiem co w końcu mi zapisze.Ja też nie biorę. Wizytę mam na 28.06 będzie to 5+5. Zadzwoń bo ja nie mam jeszcze do kogo dzwonić bo dopiero będę miała pierwsza wizytę. To jak powie ze to mega nisko i Ci zaleci brać to ja też łyknę. Daj znać. Ja mam lekki szary uplaw i już cała dygam.
FitMum
Fanka BB :)
Patrzac na to ze nie masz innych symptomów i poronien? Wybacz nie pamiętam. . Beta ladnie rośnie to zapewne jest ok. Powtórz badanie. Skonsultuj sie z lekarzem o jak każe brac to bierz. Ja sama nie jestem za tym by to brac bez potrzeby choc wiem ze wiele dziewczyn łyka tylko dlatego ze czuje sie bezpieczniej.Już dziś nie dam rady niestety. Ale generalnie myślicie ze to niski wynik?
Tak jak mówię. To badanie trzeba powtórzyć raz czy 2 aby miec lepszy obraz sytuacji.
Ja mam w domu duphaston 3 paczki to chyba sobie walne też ale jeszcze jutro powtórzę badanie krwi i zobaczę czy przyrastaKochana dzwoniłam. Lekarz powiedział, że dobrze by było jakby progesteron byl powyżej 20, ale mój wynik nie jest zły. Zalecił brać luteinę albo duphaston. Wyślę mi kod recepty więc nie wiem co w końcu mi zapisze.
Dzięki za wiadomośćKochana dzwoniłam. Lekarz powiedział, że dobrze by było jakby progesteron byl powyżej 20, ale mój wynik nie jest zły. Zalecił brać luteinę albo duphaston. Wyślę mi kod recepty więc nie wiem co w końcu mi zapisze.
U
Gość
Zanim zacznę brać jutro chyba jeszvze zbadam.
U
Gość
Mam jedno poronienie za sobą, 4 miesiące temuPatrzac na to ze nie masz innych symptomów i poronien? Wybacz nie pamiętam. . Beta ladnie rośnie to zapewne jest ok. Powtórz badanie. Skonsultuj sie z lekarzem o jak każe brac to bierz. Ja sama nie jestem za tym by to brac bez potrzeby choc wiem ze wiele dziewczyn łyka tylko dlatego ze czuje sie bezpieczniej.
Tak jak mówię. To badanie trzeba powtórzyć raz czy 2 aby miec lepszy obraz sytuacji.
U
Gość
Suuuper!!Cześć, ja po wizycie. Widziałam dzisiaj pulsującego kropka i z usg i ostatniej miesiączki równo 6 tydzień. Co prawda jest obok krwiak i jakbym zaczęła krwawic to szpital, ale leżeć nie musze
reklama