[emoji182][emoji182][emoji182]
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
To nie buziak to wstydzioszek a czego oczekujesz? Ja dla Ciebie wszystko??? To tylko buziak podziękowania [emoji6]
Dotkass
To nie buziak to wstydzioszek a czego oczekujesz? Ja dla Ciebie wszystko
Ja mówię ze ja Ci buziak [emoji6] a u Ciebie widziałam wstydziocha [emoji2]
Dotkass
Hehe źle zrozumiałam... Wróć nie było hehe mądrości przyjdź do mnie! To tak A propos tego roztargnienia ciążowego
Możemy przybić sobie chyba wszystkie piątkę odnośnie roztargnienia [emoji12][emoji113]️
pyzunia86
Fanka BB :)
Hej przy ciazy blizniaczej raczej 99% to porody przez CC.Też chciałabym żeby to była ona albo ktoś z lekarzy, którego zdążyłam poznać, ale mają tyle pacjentek, że nie zdziwiłabym się gdyby był to ktoś "obcy"... Strasznie boję się porodu.. przeraża mnie rodzenie naturalnie, bo jak mam wykluć dwie istoty ?! I CC też mnie przeraża, jak potem mam się nimi opiekować z rozciętym brzuchem?!
Co do samopoczucia po spokojnie dasz rade nie jest to takie straszne czasem nawet mniej bolesne niz po SN.
Ja bede musiala sobie poradzic z 3 maluszkami wiec kobitki wieloracze damy rade KTO JAK NIE MY.
Jestes swiadoma szybszego porodu i dosc szybszego trafienia do szpitala zeby mogli podac sterydy na rozwiniecie pluc maluchom ??
martula1985
Fanka BB :)
Moje roztargnienie i zaćmienie ciążowe chyba przeszło na mojego męża [emoji23] poprosiłam go, żeby kupił mi chusteczki nawilżone, do wycierania rąk, żebym nie musiała za każdym razem wstawać jak mam klejące od pomarańczy itp. Wiecie co mi kupił?
[emoji23]
[emoji23]
Dotkass
@martula1985 buahahahaha...sikam [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Hahah oh ci faceci.. jak dzieci no jak dzieciMoje roztargnienie i zaćmienie ciążowe chyba przeszło na mojego męża [emoji23] poprosiłam go, żeby kupił mi chusteczki nawilżone, do wycierania rąk, żebym nie musiała za każdym razem wstawać jak mam klejące od pomarańczy itp. Wiecie co mi kupił?
[emoji23]