reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zresztą to nie jest istotne. Najważniejsze, że jest ciąża i wygląda na to, że super rośnie. Najwyżej pójdziesz tydzień później

Z 58 do 800 w 4 dni?
Jak to wyliczyłaś [emoji16]
Z 12.8 wzrosło do 58,7 czyli pomnożyło się o 4,5 jeśli nadal tak będzie rosło to za dwa dni będzie 264,15 a w niedzielę 1188,67 (wszystko może razy 4,5). Nie wiem czy dobrze to liczę 🙂 w piątek pójdę ponownie na badanie i zobaczymy 🙂

reklama
Tak naprawdę tylko te pierwsze przyrosty są takie imponujące bo wartości maleńkie. Później przyrost bardzo spada i ten średni jest na poziomie około 100%. Wiadomo, że może być jeszcze na początku wyższy, ale ja dla własnego spokoju nie nastawiałaby się na więcej niż 200% bo to i tak bardzo dużo
Z 12.8 wzrosło do 58,7 czyli pomnożyło się o 4,5 jeśli nadal tak będzie rosło to za dwa dni będzie 264,15 a w niedzielę 1188,67 (wszystko może razy 4,5). Nie wiem czy dobrze to liczę [emoji846] w piątek pójdę ponownie na badanie i zobaczymy [emoji846]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.