Kamilka12
Zaangażowana w BB
GratulacjeNo właśnie jak liczyłam jeśli poziom byłby zachowany wzrostu to będzie na poziomie 800/900
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeNo właśnie jak liczyłam jeśli poziom byłby zachowany wzrostu to będzie na poziomie 800/900
Przyrost mam niby na poziomie 460% , no zobaczymy co to będzieJak liczę nawet przyrost 200 % to do niedzieli wychodzi mi 500
A jak się czujesz? Coś nowego dzieje się z twoim ciałem?Przyrost mam niby na poziomie 460% , no zobaczymy co to będzie
Z 12.8 wzrosło do 58,7 czyli pomnożyło się o 4,5 jeśli nadal tak będzie rosło to za dwa dni będzie 264,15 a w niedzielę 1188,67 (wszystko może razy 4,5). Nie wiem czy dobrze to liczę w piątek pójdę ponownie na badanie i zobaczymyZ 58 do 800 w 4 dni?
Jak to wyliczyłaś [emoji16]
Ale wiesz ze przyrost nie zawsze rowny przyrostowi? Ja mialam przyrost o 220, a później tylko 160 więc.Przyrost mam niby na poziomie 460% , no zobaczymy co to będzie
Dobrze się czuje, mam uczucie jakbym ciągle była mokra a tak poza tym nic ale w pierwszej ciąży też tak miałam dopiero 6 tygodniu się zaczęło (oby tutaj tak nie było)A jak się czujesz? Coś nowego dzieje się z twoim ciałem?
Tak dlatego napisałam że jeśli nadal będzie na takim poziomie to będzie coś widziałAle wiesz ze przyrost nie zawsze rowny przyrostowi? Ja mialam przyrost o 220, a później tylko 160 więc.
Z 12.8 wzrosło do 58,7 czyli pomnożyło się o 4,5 jeśli nadal tak będzie rosło to za dwa dni będzie 264,15 a w niedzielę 1188,67 (wszystko może razy 4,5). Nie wiem czy dobrze to liczę [emoji846] w piątek pójdę ponownie na badanie i zobaczymy [emoji846]