reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
okej :)
No mam dwa potencjalne terminy owu i jak dostanę okres to będę wiedzieć [emoji23] ale napewno go dostanę [emoji23] dlatego napisałam ze albo jednak była wcześniej i niebawem dostanę, albo jeśli była później to jest chujowo. Nie ma tu o czym dyskutować [emoji3526] po prostu testować nie będę [emoji16]

reklama
Dzisiaj zrobiłam drugi test ale nie z porannego moczu, kupiłam specjalnie pink 🙂 ale miałam nadzieję na bardziej gruba krechę 😅😅 więc chyba jest dobrze

Ja nawet przy becie 100 nie miałam na nich grubej kreski :p także jak ładna kreska z pinka to trzeba poczekać na zaawansowaną ciąże :D

Ide jutro do gina bo wkoncu mam wizyte i tu raczej mam pytanko do dziewczyn które juz sa po takich wizytach .. Co lekarz powinien zaproponowac z farmakologicznych narzedzi do pomocy chodzi mi tu o jakies tabletki czy cos w ten desen bo nie chce zostac odesłana z kwitkiem :(

Ide jutro do gina bo wkoncu mam wizyte i tu raczej mam pytanko do dziewczyn które juz sa po takich wizytach .. Co lekarz powinien zaproponowac z farmakologicznych narzedzi do pomocy chodzi mi tu o jakies tabletki czy cos w ten desen bo nie chce zostac odesłana z kwitkiem :(
Ale tabletek na co? Jaki masz problem?

Zanim lekarz przepisze leki, powinien skierować Cię na badania: podstawowe hormony, cukry. Nie do końca rozumiem, o jakie narzędzia Ci chodzi 😃

Ale tabletek na co? Jaki masz problem?
wyczytuje ze jakies leki zarzywacie czy to luteine czy cos na progesteron itp. Pierwszy raz ide na wizyte pod tytulem "mam problem z zajsciem w ciaze" :) dletego chciałam dopytac czy oprocz skierowania na badania powinien cos mi przepisac .

Nic dopóki Cię nie zbada i nie będzie znał Twoich wyników.
wyczytuje ze jakies leki zarzywacie czy to luteine czy cos na progesteron itp. Pierwszy raz ide na wizyte pod tytulem "mam problem z zajsciem w ciaze" :) dletego chciałam dopytac czy oprocz skierowania na badania powinien cos mi przepisac .

reklama
Skoro nie ma wykrytego problemu to lekarz nie może nic przepisać. 😅 brak owulacji? Stymulacja. Niepękające pęcherzyki? Zastrzyk na pękanie. Niski progesteron po owu? Luteina, dupahaton. I wiele innych. Ale zazwyczaj trzeba najpierw chodzić na monitoring, badać progesteron po owulacji itp aby znaleźć problem... 😅

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.