- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
@Ladycarooo możesz mnie dopisać na 18.02... miejmy nadzieję że Ty otworzysz październikowe mamy a ja je zamkne
L
Ladycarooo
Gość
No ja mam nadzieje! chociaż ja ostatnio mam nastrój, że nie wierzę już w to, że mi sie uda.@Ladycarooo możesz mnie dopisać na 18.02... miejmy nadzieję że Ty otworzysz październikowe mamy a ja je zamkne
Bibi89
Ja tez tak mam, ale nie ukrywam że taki scenariusz byłby zabawny i baaardzo by mi odpowiadałNo ja mam nadzieje! chociaż ja ostatnio mam nastrój, że nie wierzę już w to, że mi sie uda.
L
Ladycarooo
Gość
U mnie zero objawów. Ale ja już miałam wszystkie objawy ciążowe a w ciąży nigdy nie byłam, więc staram się na to nie patrzeć xDHej hej witajcie to ja testuje najwcześniej 04.02
A jak się wogole czujecie .?
Jakieś bóle brzuszków jajników co kolwiek co by wskazywało na ewentualne zafasolkowanie .??
AScarlett
Moderator
Ja tak samo. Raz bylam pewna ze to na 100% ciaza bo mnie dziwnie podbrzusze bolało, w głowie sie kręciło.U mnie zero objawów. Ale ja już miałam wszystkie objawy ciążowe a w ciąży nigdy nie byłam, więc staram się na to nie patrzeć xD
A to tylko dziwny pms plus stres i przemęczenie.
reklama
Azi93
U mnie zaczął się ból podbrzusza, a zawsze jak w zegarku 7 dni później przychodzi @Hej hej witajcie to ja testuje najwcześniej 04.02
A jak się wogole czujecie .?
Jakieś bóle brzuszków jajników co kolwiek co by wskazywało na ewentualne zafasolkowanie .??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.