reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej jestem tu nowa :) staramy się z mężem od 14 miesięcy. Mamy już córeczkę 4 letnia. Mam niedoczynnosc tarczycy i pcos. Biorę metforminę i w tym cyklu miałam stymulację jajeczkowania klomifen. Monitoring również był. Dwa piękne pecherzyki dominujące, jajeczkowanie było. Testować się powinnam najwcześniej w środe w 29 dniu cyklu, ale zrobiłam test wczoraj w 25 dniu cyklu.. i od razu wyszła druga kreska, słaba, ale na nią nie musiałam czekać.. narobiłam sobie nadziei.. ale dziś zrobiłam z innej firmy test i pokazał brak ciąży :( ehh już nie wiem co myśleć.. w załączniku zostawiam foto testu. Może któraś z was tak miała ze miała pozytywny wynik testu a później negatywny ??

Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie 😘

Załączniki

• F34A26CF-69D5-4E2C-B659-F955179157F1.jpeg
    F34A26CF-69D5-4E2C-B659-F955179157F1.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 134
reklama
Hej jestem tu nowa :) staramy się z mężem od 14 miesięcy. Mamy już córeczkę 4 letnia. Mam niedoczynnosc tarczycy i pcos. Biorę metforminę i w tym cyklu miałam stymulację jajeczkowania klomifen. Monitoring również był. Dwa piękne pecherzyki dominujące, jajeczkowanie było. Testować się powinnam najwcześniej w środe w 29 dniu cyklu, ale zrobiłam test wczoraj w 25 dniu cyklu.. i od razu wyszła druga kreska, słaba, ale na nią nie musiałam czekać.. narobiłam sobie nadziei.. ale dziś zrobiłam z innej firmy test i pokazał brak ciąży :( ehh już nie wiem co myśleć.. w załączniku zostawiam foto testu. Może któraś z was tak miała ze miała pozytywny wynik testu a później negatywny ??

no dla mnie to jest bardzo pozytywny test. A ten drugi pokażesz?

Czy oba testy były tej samej czułości?

Hejka jak samopoczucie? Ja od rana znowu uczucie ciężkości w żołądku nudności i oczywiście jakby tego bylo mało obstrukcja.
Pewnie złapałam grype żołądkową. Gryy
Test negatywny 22 dzien cyklu, 6 dni po owu.

Dzisiaj zrobiłam test po jakiś 5 minutach zobaczyłam wynik i jest delikatna kreska ... Pójdę dzisiaj na betę sądzicie że beta może mi już potwierdzić czy poczekać do jutra lepiej ? Obecnie 10dpo

Załączniki

• 16454249453635708724367127179681.jpg
    16454249453635708724367127179681.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 137
6 dni po owulacji to chyba średnio wiarygodny. U mnie spadek temperatury, wiec okres powinien być lada dzień

Dzisiaj zrobiłam test po jakiś 5 minutach zobaczyłam wynik i jest delikatna kreska ... Pójdę dzisiaj na betę sądzicie że beta może mi już potwierdzić czy poczekać do jutra lepiej ? Obecnie 10dpo
Myślę, że jak już wychodzi z moczu to z krwi też powinien ale sprawdziłabym na teście z jeszcze innej firmy po tym, co wczoraj widziałam u dziewczyn…

Idź na betę będziesz miała juz dzis pewność. Jeśli test coś wykrył to beta tym bardziej. A kreskę faktycznie widać wiec śmiało leć na betę

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.