Bibi89
Fanka BB :)
I ja ! Ale szczerze mówiąc to z 3cia dawką chciałam poczekać I wziąć ją w ciąży, tylko cos mi nie wychodzi z tą ciążąJa się szczepilam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja ! Ale szczerze mówiąc to z 3cia dawką chciałam poczekać I wziąć ją w ciąży, tylko cos mi nie wychodzi z tą ciążąJa się szczepilam.
Więc bierz kolejną dawkę i może ciąża przyjdzieI ja ! Ale szczerze mówiąc to z 3cia dawką chciałam poczekać I wziąć ją w ciąży, tylko cos mi nie wychodzi z tą ciążą
I ja ! Ale szczerze mówiąc to z 3cia dawką chciałam poczekać I wziąć ją w ciąży, tylko cos mi nie wychodzi z tą ciążą [emoji23][emoji23]
No jak 18 lutego pojawi się okres to się zapisze bo w marcu chce do PL leciecWięc bierz kolejną dawkę i może ciąża przyjdzie
Ja się poddałam i wzielam trzecia dawkę kilka dni po owulacji, a potem doszłam do wniosku, że jak zachodzenie w ciążę dalej będzie mi tak świetnie szło to może 4 wezmę w ciąży [emoji23]
Ja biorę 3 dawkę (a wlasciwie w moim przypadku drugą) jakoś na dniach. Miałam jutro, ale nie pasi mi umieranie w weekend, a jeszcze jak sie nałoży z okresem, wiec moze przeloze
No to ja pierwszą dawkę tak miałam, ze zaszczepiłam się i tego samego dnia dostałam okres... To było straszneJa się szczepilam pare dni przed okresem [emoji28] uznałam ze jak mam umierać, to na całego [emoji23]
No to ja pierwszą dawkę tak miałam, ze zaszczepiłam się i tego samego dnia dostałam okres... To było straszne
Ale ostatni okres miałam bardzo lekki, więc liczę, ze ten też taki będzie
Dokładnie tak nie wiadomo kiedy będzie ta domniemana ciąża, trzeba żyć sobie jak normalna osobaJa nawet nie pamietam, nie zastanawiałam się jakoś specjalnie i nie celowalam. Chciałam się szczepić. Za dużo okropnych rzeczy się dzieje wokół mnie w związku z covidem żebym była w stanie ryzykować i się nie szczepić. Tym bardziej, ze nie staram się 2 miesiące i może minie kilka kolejnych lat nim dane mi będzie być mama [emoji23]