reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja się poddałam i wzielam trzecia dawkę kilka dni po owulacji, a potem doszłam do wniosku, że jak zachodzenie w ciążę dalej będzie mi tak świetnie szło to może 4 wezmę w ciąży [emoji23]
I ja ! Ale szczerze mówiąc to z 3cia dawką chciałam poczekać I wziąć ją w ciąży, tylko cos mi nie wychodzi z tą ciążą [emoji23][emoji23]

Ja się poddałam i wzielam trzecia dawkę kilka dni po owulacji, a potem doszłam do wniosku, że jak zachodzenie w ciążę dalej będzie mi tak świetnie szło to może 4 wezmę w ciąży [emoji23]

Otóż to. [emoji23]

Ja biorę 3 dawkę (a wlasciwie w moim przypadku drugą) jakoś na dniach. Miałam jutro, ale nie pasi mi umieranie w weekend, a jeszcze jak sie nałoży z okresem, wiec moze przeloze

Ja się szczepilam pare dni przed okresem [emoji28] uznałam ze jak mam umierać, to na całego [emoji23]
No to ja pierwszą dawkę tak miałam, ze zaszczepiłam się i tego samego dnia dostałam okres... To było straszne :D
Ale ostatni okres miałam bardzo lekki, więc liczę, ze ten też taki będzie :D

No to ja pierwszą dawkę tak miałam, ze zaszczepiłam się i tego samego dnia dostałam okres... To było straszne :D
Ale ostatni okres miałam bardzo lekki, więc liczę, ze ten też taki będzie :D

Ja nawet nie pamietam, nie zastanawiałam się jakoś specjalnie i nie celowalam. Chciałam się szczepić. Za dużo okropnych rzeczy się dzieje wokół mnie w związku z covidem żebym była w stanie ryzykować i się nie szczepić. Tym bardziej, ze nie staram się 2 miesiące i może minie kilka kolejnych lat nim dane mi będzie być mama [emoji23]

reklama
Ja nawet nie pamietam, nie zastanawiałam się jakoś specjalnie i nie celowalam. Chciałam się szczepić. Za dużo okropnych rzeczy się dzieje wokół mnie w związku z covidem żebym była w stanie ryzykować i się nie szczepić. Tym bardziej, ze nie staram się 2 miesiące i może minie kilka kolejnych lat nim dane mi będzie być mama [emoji23]
Dokładnie tak :D nie wiadomo kiedy będzie ta domniemana ciąża, trzeba żyć sobie jak normalna osoba :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.