reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem , czy umiesz czytac ze zrozumieniem. Cytuj mnie proszę, to odpowiem, bo wymyśliłas cos.
Nie mam ochoty dyskutować bo widzę, że i tak nic nie dociera.

P. S Tak tak wymyśliłam twoją różową kreskę [emoji2358]

Screenshot_20220228_082032_com.vbulletin.build_101.jpeg

reklama
No taka była , nie domalowalam jej przecież , co mi zarzucasz, przecież nie sfabrykowalam testu? Moja wina, ze taki test mi wyszedl, powinnam przeprosić ? Przeczucie moje sie potwierdziło czy test byl felerny czy nie. I to bylo 5 dni temu czyli 8 dni po owu a nie 2 dni po owulacji jak tu Zazuu dobie wymysla.

No tak była , nie domalowalam jej przecież , co mi zarzucasz, przecież nie sfabrykowalam testu? Moja wina, ze taki test mi wyszedl, powinnam przeprosić ? Przeczucie moje sie potwierdziło czy test byl felerny czy nie. I to bylo 5 dni temu czyli 8 dni po owu a nie 2 dni po owulacji jak tu Zazuu dobie wymysla.
No to przecież sama piszesz, że test pozytywny a chwilę temu pisałaś, że negatywny [emoji23][emoji23][emoji23]
Nic ci nie zarzucam. Jesteś w ciąży od jakiś 8 dni więc gratuluję i uciekaj na mamuśki [emoji76][emoji8]

5 dni temu był 23 dzień lutego, pik na teście miałaś 15 lutego. Tydzień Cię uczę, ze pik to nie dzień owulacji i jak krew w piach
No tak była , nie domalowalam jej przecież , co mi zarzucasz, przecież nie sfabrykowalam testu? Moja wina, ze taki test mi wyszedl, powinnam przeprosić ? Przeczucie moje sie potwierdziło czy test byl felerny czy nie. I to bylo 5 dni temu czyli 8 dni po owu a nie 2 dni po owulacji jak tu Zazuu dobie wymysla.

No to przecież sama piszesz, że test pozytywny a chwilę temu pisałaś, że negatywny [emoji23][emoji23][emoji23]
Nic ci nie zarzucam. Jesteś w ciąży od jakiś 8 dni więc gratuluję i uciekaj na mamuśki [emoji76][emoji8]
Napisalam, ze mam przeczucie, ze to ta kreska.... no i przeczucie mnie nie zwiodlo.

Napisalam, ze mam przeczucie, ze to ta kreska.... no i przeczucie mnie nie zwiodlo.
No czyli jesteś od 8 dni w ciąży więc uciekaj na forum dla mamusiek. Jak to napisałaś Olce to wątek tylko dla oczekujących na kreski a ty jesteś w ciąży więc wątek nie dla ciebie.

Ja chciałam tylko powiedzieć, że strasznie mnie dziwi, jak można być bezkrytycznym i bezrefleksyjnym wobec swoich zachowań. I iść w zaparte, mimo, że nie ma się racji. Jak człowiek musi być przekonany o własnej nieomylności.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
OMG CO ZA LASKA. ale miałam czytania. @Ladycarooo idealnie podsumowałaś, zero refleksji. Po uj się zapiera i dyskutuje, jak nikogo i tak nie przekona do swoich racji.
Nie bardzo rozumiem wasze racje..i do czego niby was przekonuje? Do tego ze starajaca się 7 dni po owu moze wykonac testy dzien po dniu i nawet w cieniu szukac potwierdzenia 2 kreski, no może, dalej tak uwazam, do skutku, jak ja. Nie mozna sie pozytywnie nakręcić i robić testów, bo moze się mieć racje do wlasnych odczuć i objawow wysylanych przez ciało... a was to moze zmęczyć i znudzić? Oki to nie czytajcie i nie piszcie odpowiedzi na nieinteresujacy Was temat.....
Jako jedyna nie narzucalam tu nikomu, co powinna zrobić i jak zrobić, ani tego czy ma rację czy nie, jesli pisalam cokolwiek to tylko w odniesieniu do siebie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.