reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa
14.02 była owulacja
13.02 były przytulanki
Test 20 i 21 negatywny
22 coś mi świtało ale na zdjęciu nie widac
A to tes z dzisiaj. Czy wy coś widzicie? Poczekam do soboty i zrobię jeszcze jeden. Jak będzie chociaż cień to lecę na bete.
Mam za sobą biochemaZobacz załącznik 1372953

Nic nie widać, poza tym rozebrany test się nie liczy - to najpewniej kreska kontrolna, która przebija bo uwaga ona tam zawsze jest. To nie jest tak, że jak sikasz i jest ciąża to przychodzi skrzat z flamastrem i ją rysuje ;)

reklama
Idź na betę, a jeżeli będzie negatywna i okres się nie pojawi to do lekarza .
Ponoć wynik testu w dniu okresu oraz 7 dni od spoznionego okresu jest już wiarygodny. Więc albo to albo beta
Ja mam termin okresu za 7 dni... 7 dni nadziei zostało, dzisiaj jestem 9 dni po owu i wciąż negatyw.😑

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ponoć wynik testu w dniu okresu oraz 7 dni od spoznionego okresu jest już wiarygodny. Więc albo to albo beta

To raczej zależy od regularności cykli - jasne jak ktoś ma zdrowy, w miarę regularny cykl to okej.
Ale jak ja bez wspomagania mam okres raz na 3 miesiące to u mnie dopóki nie ma miesiączki piłka jest zawsze grze np. w ostatniej ciąży pozytywną betę miałam w 56dc (wynosiła 25), a pierwszy cień cienia na teście w 54dc

Hejka. Od wczoraj czuje kulkę na żołądku mdli mnie i jestem senna. 6 lutego był stosunek ale 15-18 miałam okres, 19 lutego był stosunek. Raczej to nie możliwe aby to była ciąża jeśli okres był normalny co nie?

Nie wiem po co ten głupi Jas był, Anie mi po nim lepiej nie było ani nic 🙈 Samo zakładanie aparatury bolało jak taka konkretna miesiączka, ale momentu wpuszczania kontrastu nie czułam ani troszkę. Po wyniki mam dzwonić w poniedziałek, ale lekarz powiedział, że wszystko się ładnie podswietlilo, wiec chyba dobrze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.