reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurczę…. Zejdę z tematu … jak słyszę słowo wojna na Ukrainie to aż mam dreszcze… i zastanawiam się jak to się potoczy … tez o tym myślicie i o ciąży w czasie napiętych stosunków międzynarodowych ?

Kurczę…. Zejdę z tematu … jak słyszę słowo wojna na Ukrainie to aż mam dreszcze… i zastanawiam się jak to się potoczy … tez o tym myślicie i o ciąży w czasie napiętych stosunków międzynarodowych ?

Nie, bo w razie czego mamy dom w Kanadzie ;)
Dobrze być przygotowanym w życiu na każdą sytuację

My jesteśmy miękkie faje i w życiu nie oddalibyśmy ani jednej kropli krwi za ten śmieszny kraj ;)

A że taka sytuacja będzie było wiadomo już z dobre pół roku, o ile ktoś się interesuje światem
Chodzi mi czy ruszy na nasz kraj o to mi chodzi bardziej .

My jesteśmy miękkie faje i w życiu nie oddalibyśmy ani jednej kropli krwi za ten śmieszny kraj ;)

A że taka sytuacja będzie było wiadomo już z dobre pół roku, o ile ktoś się interesuje światem
Szybciej było wiadomo … jak Zelenski został prezydentem Ukr już było to nie po myśli Putina bo stracił kontrole . Dlatego tam myśle tak teraz się rzuca… ach …, zobaczymy . Czas pokaże

Dzień dobry! Dziś 1dpo, bo temperatura książkowo skoczyła z 36,74 na 37.01 (jak mówiłam wcześniej - jakie to przewidywalne 😂). Zakończyłam sukcesem misję pójścia do najlepszej cukierni w mieście po pączuchy - specjalnie musiałam wcześniej wstać 😳🤣
Zaczynam intensywny tydzień, bo w sobotę urodziny szwagra, a w tygodniu będę szukała prezentów dla mamy i chrześnicy (chrześnica urodziny 7.03, a mama 9.03) bo na następny weekend do nich jedziemy

reklama
No cóż mialyscie rację wczorajszy test zrobił mi po czasie psikusa, niezly psikus, bo nawet mąż, który uznaje tylko rozowe kreski patrząc powiedział "wyglada jakby cos chciało sie pokazać" no i dzisiejszy biel vizira.... a zeby poprawić sobie humor nasikałam na owulacyjny i druga różowa kreska poprawila mi humor po porannym zawodzie. Kocham owulaki, one nawet z 5 moczu mają 2 kreski 😂🤣😑😶
Z dobrych rzeczy dla mnie śluz biały, zadnych bóli podbrzusza , szyjka wydaje się zamknieta, lekkie napięcie w piersiach ale na prawde minimalne.

Załączniki

• 20220224_094606.jpg
    20220224_094606.jpg
    362,8 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.