reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Teraz dostrzegłam nitki krwi na papierze a jestem 3 dpo ciągle ból podbrzusza jak na 🐒 czy to jeszcze może być objaw po owulacji? 🤔

Analizuje trochę rozmowę z lekarzem, informacje na stronach klinik niepłodności iii ... Jakim cudem miałabym dziecko, gdyby problemem była immunologia ? Młody oszukał system ? Czy jak ?
Coś mi się wydaje, że przyczyna jest bardziej błaha ale oczywiście po co próbować 2-3 miesiące suplementacji progesteronu 🤷

Właśnie dowiedziałam się z fb że moja kuzynka jest w ciąży 🥲 bratowa i 3 inne ciąże a najbliższego otoczenia to za mało 🥲 dzisiaj w walentynki przepłacze, już się ledwo w pracy trzymam.
Ja dzisiaj też sobie popłakałam. Mimo iż mam dzieci, odeszłam z grupy z fejsa gdzie co chwilę jakąś łaska jest w ciazy, jedna zaliczyła 5 wpadkę.

reklama
Do góry