reklama
Chyba po 12mcu zycia krowie niby jest zalecane. Ja kaszek nie podaje to nie mam problemu ale np nalesniki na mleku krowim dajemy i reakcji alergicznej nie było. Moze mleko kokosowe? Na pewno byłoby pycha w rossmanie jest ok jesli chodzi o sklad i czesto są promocje na 8 zlPłatki owsiane na migdałowym podaje, poza tym podaję Bobovita ale na wodzie i rzekomo te bezmleczne staram się wybierać.
Ostatnio zrobiłam budyń na mleku krowim i było ok
Cookie_
Moderator
Krowie produkty typu mleko czy smietane podaje w plackach, zupach itd. Tylko w sumie kaszki czy owsianki na nim nie jadła. Nic jej nie uczula i zastanawiam się czy mogę właśnie kaszke czy owsiane na nim zrobić. W sumie 100 ml to niewiele
alible
Fanka BB :)
Mam te same rozkminy, bo skoro budyń czy właśnie zupy, placki itp nie uczulają na tym mleku to wg mnie ta odrobina nie powinna zaszkodzić (pomimo wytycznych)Krowie produkty typu mleko czy smietane podaje w plackach, zupach itd. Tylko w sumie kaszki czy owsianki na nim nie jadła. Nic jej nie uczula i zastanawiam się czy mogę właśnie kaszke czy owsiane na nim zrobić. W sumie 100 ml to niewiele
Darapuszkin
Robilam pol na pol woda z mlekiem krowim kaszke helpy ale zwykle na wodzie robie. Mleko normalnie dodaje do omletów, naleśników nawet trochę do kojtaili. Wszystko ok. Jedyny alergen jakiego nie podaje to orzechy. Jakos sie boje
natusia.mamusia86
Ja też robię mieszankę pół na pół z wodą. U nas nic się nie działo. Za to jak robiłam małemu kaszki na mm to miał czerwone policzki. Na razie wytrzymałam się z podawanien mm. Co do ciemiaczka to jeszcze leciutko wyczuwam ale u nas też już zarasta.
alible
U nas stoi mała, symboliczne na komodzie i dodatkowo pokoik małej w oknie udekorowalam. Stojąca na ziemi na pewno u nas w tym roku by się nie sprawdziła, bo nawet z suszarki. (mamy taką cztero poziomowa) to z tych poziomów co sięga ten urwis zrzuca pranie.
Darapuszkin
U nas nie ma szans na choinke. Nie dość że by leciała to jeszcze mala by zarla igly pewnie bo mamy iRome zamiast IRobota
reklama
Cookie_
Moderator
Normalną duża tylko bombki szklane w tym roku będą schowane a kupię plastikowe + te które robiłam. Syna nie interesowała choinka by ściągała z niej coś więc zakładam że z małą może być podobnie. O jeszcze pierników nie powieszę, bo młoda dopadnie do nichDziewczyny jak robicie z choinka? Ja sie zastanawiam nad jakas małą do postawienia gdzies wysoko bo jak na podlodze to boje sie ze mały bedzie sie na nią wspinal czy myslicie ze da rade normalnie na ziemi?