Krawężniki fajne okreslenieOjjj krawezniki z pizzy to jest to!!
reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
Czy po meningo moze byc w miejscu wklucia zaczerwienione i zgrubienie lekkie?
Tak, to norma. U nas utrzymywalo sie z 3 tygodnieCzy po meningo moze byc w miejscu wklucia zaczerwienione i zgrubienie lekkie?
Darapuszkin
O kurde to dlugo!! Taki maly czerwony guzek?
Tak, czerwone miejsce inwyczuwalne zgrubienie. No z 2 -3 tygodnie. Potem szlismy na szczepienie pneumokoki i pokazywalam pediatrze i mówila ze to standard ale po drugiej dawce juz nie mielismyO kurde to dlugo!! Taki maly czerwony guzek?
Darapuszkin
Ok, dzieki @middayjoy bo wczesniej takiego nie miala i sie zaczelam zastanawiac. Poczekam w takim razie z telefonem do pediatry myslisz ze to bolesne dla dziecka?
Juz nie pamietam. Na pewno na poczatku marudzil jak sie tam dotknelo ale potem chyba juz nieOk, dzieki @middayjoy bo wczesniej takiego nie miala i sie zaczelam zastanawiac. Poczekam w takim razie z telefonem do pediatry myslisz ze to bolesne dla dziecka?
A, oklady z sody kazali robicJuz nie pamietam. Na pewno na poczatku marudzil jak sie tam dotknelo ale potem chyba juz nie
Cookie_
Moderator
U mnie mała nic nie miała Może to zależy od tego jak pielęgniarka się wbiła.Czy po meningo moze byc w miejscu wklucia zaczerwienione i zgrubienie lekkie?
Zrobiłam dziś na jutrzejszy obiad curry. Mała dostała na wieczór kaszke jaglaną na mleku kokosowym z mango. Wciągnęła pełna miskę
reklama
To chyba jest jako nop wymienione w ulotceU mnie mała nic nie miała Może to zależy od tego jak pielęgniarka się wbiła.
Zrobiłam dziś na jutrzejszy obiad curry. Mała dostała na wieczór kaszke jaglaną na mleku kokosowym z mango. Wciągnęła pełna miskę