Ane20.02.20
Fanka BB :)
My dziś mango z jabłkiem, maliny, krupniczek, chlebek z serkiem i papryką. @middayjoy zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZdrówkaMy mielismy isc w przyszlym tygodniu na 2ga dawke meningo no ale znow u nas choroba starsza z placu zabaw znow cos zalapala a oczywiscie mały najgorzej przechodzi (troche z niego drama queen dzis to juz na rzesach chodzę a od nastepnego tygodnia rusza przedszkole to dopiero sie zacznie.
W hm jest do poniedzialku rabat 20% na kolekcje dzieciecą. Cos tam juz w lidlu ostatnio pokupowalismy ale bedzie tez pewnie potrzeba jakiejs kurtki jesiennej plus czapeczka. Widzialyscie cos sensownego w ktoryms sklepie?
Dzięki, jest to jakieś pocieszenie, że przestanie gryźć, bo nawet przez nakładkę boli jak choleraMy na razie bucikow nie nosimy, ale chyba będzie trzeba już coś na zimę kupić@alible pewnie ząbki. Jasiek też miał taki etap, że się wgryzal. Na razie na szczęście przestał. U nas idą jednocześnie dwie dwójki do góry. Od kilku dni jestem wykończona. Nawet w nocy budzi się co dwie godz. Nie wiem, czy czasem nie zeszło się to razem ze skokiem rozwojowym.
@Ane20.02.20 podziwiam Twoją odwagę. U nas dzisiaj była próba malinki ale takiej rozgniecionej i gruszkę troszkę obgryzał jak wprowadzalaś gluten?
Tak moj tylko po tej szczepionce mial mimo ze paracetamol dali razem z szczepionkaPo meningokokach dzieciaki miały gorączkę?
Ja myslalam ze nie bede kupowac dopóki nie bedzie chodzil. Na razie jak jest chlodniej to skarpetki i kocyk i jest ok. A jak bedzie chlodniej to jeszcze sie nie zastanawialam moze faktycznie takie emu jak napisala Cookie? Albo jakies welniane skarpetyDzięki, jest to jakieś pocieszenie, że przestanie gryźć, bo nawet przez nakładkę boli jak cholera
Kurka a ja nawet o bucikach nie pomyślałam wyszłam z założenia, że jak dziecko jeszcze nie chodzi to buciki nie są potrzebne