Cookie_
Moderator
Moja podobnie czasem jakieś wawa, kububa do tegoCzasami jak ma dobry humor to mówi coś takiego: ammm- ma, mammmm-ma i bbba-ba, no i oczywiście czasem mnie woła po imieniu Ala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja podobnie czasem jakieś wawa, kububa do tegoCzasami jak ma dobry humor to mówi coś takiego: ammm- ma, mammmm-ma i bbba-ba, no i oczywiście czasem mnie woła po imieniu Ala
Mam jakby stwardnienie w jednym miejscu... robie tak ze przystawiam mala do drugiej i wtedy w tej zastojem zaczyna leciec i ja przekladam to ssie... ale nie schodzi. Musze zrobic sobie oklady chyba. Nic nie boli tylko czuje gule@Darapuszkin zobacz czy na sutku nie masz białej plamki, bo to może tylko zatkany kanalik. Udroznienie go i po sprawie Jak zastój w środku piersi to trochę więcej zabawy ☹
No pewnie, że nie Teraz skupiła się na czworakowaniu i to ja pochlaniaTo Roma tez takie dziwolagi czasem mowi ale chodzi mi bardziej o takie namietne powtarzanie babababa mamamama tatatata itd. Jak tego nie robi jeszcze to nie ma sie co martwic?
To musisz rozbić gule i rozmasować to. Najlepiej masaż w kierunku sutka i delikatne ściąganie. Mi najlepiej ręcznie nie laktatorem to było robić albo mąż robił.Mam jakby stwardnienie w jednym miejscu... robie tak ze przystawiam mala do drugiej i wtedy w tej zastojem zaczyna leciec i ja przekladam to ssie... ale nie schodzi. Musze zrobic sobie oklady chyba. Nic nie boli tylko czuje gule
Mąż daleeeeko musze sama sie obmacac! Dziekuje za rady, jak moja mama wroci z pracy to wezme cieply prycznic i pomasuje tego cyca. A co do gaworzenia to moze i racja ze mala wystartowala z siadaniem, raczkowaniem i wstawaniem, moze nie ma czasu na proby glosu ale dzisiaj mi migną artykul ze 6 miesieczne dzieci juz łączą sylaby a Roma tak oszczednie. Raczej piszczy, cos belkocze, smieje sie w glos ale nie jest to laczenie sylabTo musisz rozbić gule i rozmasować to. Najlepiej masaż w kierunku sutka i delikatne ściąganie. Mi najlepiej ręcznie nie laktatorem to było robić albo mąż robił.
Mi doradczyni laktacyjna mowila zeby nie masowac. Tylko takie delikatne sczesywanie palcami w kierunku brodawki podczas karmieniaMąż daleeeeko musze sama sie obmacac! Dziekuje za rady, jak moja mama wroci z pracy to wezme cieply prycznic i pomasuje tego cyca. A co do gaworzenia to moze i racja ze mala wystartowala z siadaniem, raczkowaniem i wstawaniem, moze nie ma czasu na proby glosu ale dzisiaj mi migną artykul ze 6 miesieczne dzieci juz łączą sylaby a Roma tak oszczednie. Raczej piszczy, cos belkocze, smieje sie w glos ale nie jest to laczenie sylab