reklama
Ane20.02.20
Fanka BB :)
Faktycznie urocza. Taka delikatna. Trzeba więcej po butikach pochodzić. Identycznie jak Ty kupiłam sukienkę na chrzest starszego. Przypomniałaś mi tę sytuację ale już się niestety odwiedziła. Szkoda że Twoja nie z sieciówki. Ja ostatnio tak lecę żeby nie szukać. Kupuję to co inni. Omg. To chyba słabe ale szkoda mi czasu.
Darapuszkin
Dziewczyny ale super rzeczy piszecie i o slowach i o ząbkach. Wszystkim gratuluje! @natusia.mamusia86 mysle ze Roma nie przoduje tylko jest silna i rozwoj fizyczny jej szybko idzie, duza sie urodzila i tez jest z poczatku lutego... za to jedyne slowo jakie zna to :nieeeeeee. Jak placze to tak brzmi dzisiaj nasz sukces - dwie drzemki podczas ktorych zasnela tylko przytulona, bez cyca. Nauczyla sie sama wyciszac. Mam problem z gondolą - w ogóle juz nie chce w niej jezdzic. Odpaliłam nosidło i zasypia od razu ale... Malutka jeszcze sama nie siedzi i jednak nie chce zbyt duzo jej w nim nosic...czy wy mimo niesiedzenia odpalacie spacerówki juz? U nas kazdy spacer konczy sie na rekach...
Ale super! A jak się nauczyła wyciszać? Mój nadal jest usypiany na piłce a po odłozeniu do lozka zazwyczaj szuka piersi albo nie ma spania już nawet kupiłam tego jezyka z wibracjami co któraś z Was polecała ale nie skumał
Co do spacerowki to my sie niedlugo przesiadziemy bo jednak nogi juz są u nas czesto stukają sobie na ramie gondolki. A u nas do siadu to jeszcze daaaaleko bo nadal generalnie brzuszek jest be.
Starsza corke przesadzilam okolo 6 miesiecy i sie nie podnosila, tylko to wtedy byla zima wiec byla okutana w spiworek i kurtke. Zreszta chwile pózniej zaczela siedziec wiec i problem zniknal. Sprobuj przesadzic i zobaczysz czy bedzie sie podnosic- wydaje mi sie ze kilka tygodni to bedzie fascynacja widokami i bedzie sobie spokojnie lezec - oby
Co do spacerowki to my sie niedlugo przesiadziemy bo jednak nogi juz są u nas czesto stukają sobie na ramie gondolki. A u nas do siadu to jeszcze daaaaleko bo nadal generalnie brzuszek jest be.
Starsza corke przesadzilam okolo 6 miesiecy i sie nie podnosila, tylko to wtedy byla zima wiec byla okutana w spiworek i kurtke. Zreszta chwile pózniej zaczela siedziec wiec i problem zniknal. Sprobuj przesadzic i zobaczysz czy bedzie sie podnosic- wydaje mi sie ze kilka tygodni to bedzie fascynacja widokami i bedzie sobie spokojnie lezec - oby
Cookie_
Moderator
@Darapuszkin spacerówkę możesz śmiało tylko musi być na płasko rozłożona
U nas gondola jeszcze jest ok.
Dziś pospała dłużej w domu, więc na spokojnie posegregowalam większe ubranka w szafie
Druga szybsza drzemka była na spacerze i ok 17 pewnie ostatnia będzie.
Wydaje mi się, że młoda nie przoduje w umiejętnościach. Leżą obroty a zamiast nic robi coś innego, więc idzie na równi Jedynie silny na tułów, ręce i od początku głowę wysoko dźwigała.
@middayjoy u nas jest karmienie później do łóżeczka, chwilowe głaskanie po czółku lub policzku ewentualnie jęzlżyk i zasypia od zawsze sama. Czasem zaśnie na rękach w czasie karmienia.
Możesz spróbować położyć w łóżeczku swoją bluzkę, będzie czuć zapach mamy i też może prędzej zaśnie
U nas gondola jeszcze jest ok.
Dziś pospała dłużej w domu, więc na spokojnie posegregowalam większe ubranka w szafie
Druga szybsza drzemka była na spacerze i ok 17 pewnie ostatnia będzie.
Wydaje mi się, że młoda nie przoduje w umiejętnościach. Leżą obroty a zamiast nic robi coś innego, więc idzie na równi Jedynie silny na tułów, ręce i od początku głowę wysoko dźwigała.
@middayjoy u nas jest karmienie później do łóżeczka, chwilowe głaskanie po czółku lub policzku ewentualnie jęzlżyk i zasypia od zawsze sama. Czasem zaśnie na rękach w czasie karmienia.
Możesz spróbować położyć w łóżeczku swoją bluzkę, będzie czuć zapach mamy i też może prędzej zaśnie
Darapuszkin
Sprobuje z ta na plasko spacerowka jak mowicie... @middayjoy jak widze ze mala jest mocno zmeczona i marudzi to klade sie z nia w lozku i daje smoka. Mala bawi sie moim nosem, glaszcze mnie po twarzy i wlosach i zasypia przy tym a czy wiecie ile od bujania sie na czworakach czasu mija zanim dziecko pusci sie naprzod? Od 3 dni buja sie jak szalona jakby dancehall tanczyla
alible
@Darapuszkin u nas spacerówka już długo w akcji, Nela na płasko leży, nogi sobie na tej podpórce opiera i jest zadowolona i zasypia nawet
alible
Nela tak się buja już z 3 tygodnie i od 3 dni dopiero nóżkę pod tyłek podsadzs do siadu. Nie czworakuje jeszczeSprobuje z ta na plasko spacerowka jak mowicie... @middayjoy jak widze ze mala jest mocno zmeczona i marudzi to klade sie z nia w lozku i daje smoka. Mala bawi sie moim nosem, glaszcze mnie po twarzy i wlosach i zasypia przy tym a czy wiecie ile od bujania sie na czworakach czasu mija zanim dziecko pusci sie naprzod? Od 3 dni buja sie jak szalona jakby dancehall tanczyla
Darapuszkin
Aaaa widzisz to ja myslalam ze to lada dzien ja znajde na drugim koncu pokojuNela tak się buja już z 3 tygodnie i od 3 dni dopiero nóżkę pod tyłek podsadzs do siadu. Nie czworakuje jeszcze
reklama
alible
Też się cały czas łudzę ale ona w jakiś sposób na wstecznym się przemieszczaAaaa widzisz to ja myslalam ze to lada dzien ja znajde na drugim koncu pokoju