reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Oddzwonili do mnie z luxmed na teleporade i pani doktor nie bardzo byla zorientowana o co chodzi, mowila tylko ze w jej przychodni nie szczepia... Zreszta jak rano dzwonilam na infolinie to tam tez za bardzo nie byli zorientowani, mowili tylko ze nie szczepia w luxmed.
@Dorapuszkin to sie dzwoni na zwykla teleporade pediatryczna, tak? Ta pani dr przekazala pytanie do recepcji swojej przychodni i pani z recepcji powiedziala ze dowiedziala sie ze trzeba umawiac telewizyte juz w tej konkretnej placowce ktora szczepi i u konkretnych dr ktorzy szczepia...
Chyba wiec nie jest to jakies sprocedurowane w tym luxmed na razie...
W kazdym razie mam teleporade jutro rano to sie wywiem jak jest w warszawie
Dokladnie tak, najpiere trzeba sprawdzic w jakich ogolnie placowkach sa szczepienia niezaleznie od koronawirusa. W krakowie sa to 3 punkty luxmed, tam umowilam teleporade u lekarza pediatry, on mi dal skierowanie na wizyte i zadzwonili z luxmedu zeby zapodac konkretny termin. Nie ma wynoru tylko z gory podaja dzien i godzine. Z tego co mi mowila pediatra to.procedury ustala dyrektor lonkretnego punktu a nie odgornie siec luxmedow :)

reklama
Widzicie a myslalam ze skoki to placz nonstop :D czyli wszystko sie zgadza.

Wlasnie mialam akcje dzwonienia gdzie sie da bo okazalo sie ze przychodnia nie ma karty szczepien, szpital nie wyslal. Zadzwonilam do szpitala i polozna mi mowi ze nie podalam adresu przychodni (podalam na 100%). Zamiast wysylac wole zeby maz podjechal bo nie wiadomo kiedy to dojdzie. Porazka...
Mam podobna sytuacje😁 dzięki mojemu dochodzeniu mam karte w mieszkaniu 🙂

Dokladnie tak, najpiere trzeba sprawdzic w jakich ogolnie placowkach sa szczepienia niezaleznie od koronawirusa. W krakowie sa to 3 punkty luxmed, tam umowilam teleporade u lekarza pediatry, on mi dal skierowanie na wizyte i zadzwonili z luxmedu zeby zapodac konkretny termin. Nie ma wynoru tylko z gory podaja dzien i godzine. Z tego co mi mowila pediatra to.procedury ustala dyrektor lonkretnego punktu a nie odgornie siec luxmedow :)
Acha, a moja karta jest w luxmed ale w innej przychodni wiec pewnie tez bedzie klopot
Zazdro za przespane skoki - u nas ponad tydzien trybu maruda ostatnio przy 2 skoku 😉

To chyba bez problemu sobie moga przekazac! Tam jest wszystko w tym ich systemie chyba. Tez mam wlasnie pakiet i babka powiedziala ze to "podepną" pod profil córki :)

Znalazlam jeszcze taki nr - moze tam Wam powiedza jak to zalatwic?

Załączniki

• Screenshot_20200415-143318.png
    Screenshot_20200415-143318.png
    234,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
@alible zwinęłaś przy wypisie? :D
Przy wypisie że szpitala podałam jedną przychodnie, ale po pierwszej wizycie u pediatry tam, zniechecilam się i przeniosłam nas do innej przychodni. Tam przy okazji umawiania szczepien okazało się że ta pierwsza przychodnia nie wysłała karty no i ja zaproponowałam, że odbiorę osobiście 😁

Do góry