reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Oddzwonili do mnie z luxmed na teleporade i pani doktor nie bardzo byla zorientowana o co chodzi, mowila tylko ze w jej przychodni nie szczepia... Zreszta jak rano dzwonilam na infolinie to tam tez za bardzo nie byli zorientowani, mowili tylko ze nie szczepia w luxmed.
@Dorapuszkin to sie dzwoni na zwykla teleporade pediatryczna, tak? Ta pani dr przekazala pytanie do recepcji swojej przychodni i pani z recepcji powiedziala ze dowiedziala sie ze trzeba umawiac telewizyte juz w tej konkretnej placowce ktora szczepi i u konkretnych dr ktorzy szczepia...
Chyba wiec nie jest to jakies sprocedurowane w tym luxmed na razie...
W kazdym razie mam teleporade jutro rano to sie wywiem jak jest w warszawie
Dokladnie tak, najpiere trzeba sprawdzic w jakich ogolnie placowkach sa szczepienia niezaleznie od koronawirusa. W krakowie sa to 3 punkty luxmed, tam umowilam teleporade u lekarza pediatry, on mi dal skierowanie na wizyte i zadzwonili z luxmedu zeby zapodac konkretny termin. Nie ma wynoru tylko z gory podaja dzien i godzine. Z tego co mi mowila pediatra to.procedury ustala dyrektor lonkretnego punktu a nie odgornie siec luxmedow :)

reklama
Widzicie a myslalam ze skoki to placz nonstop :D czyli wszystko sie zgadza.

Wlasnie mialam akcje dzwonienia gdzie sie da bo okazalo sie ze przychodnia nie ma karty szczepien, szpital nie wyslal. Zadzwonilam do szpitala i polozna mi mowi ze nie podalam adresu przychodni (podalam na 100%). Zamiast wysylac wole zeby maz podjechal bo nie wiadomo kiedy to dojdzie. Porazka...
Mam podobna sytuacje😁 dzięki mojemu dochodzeniu mam karte w mieszkaniu 🙂

Dokladnie tak, najpiere trzeba sprawdzic w jakich ogolnie placowkach sa szczepienia niezaleznie od koronawirusa. W krakowie sa to 3 punkty luxmed, tam umowilam teleporade u lekarza pediatry, on mi dal skierowanie na wizyte i zadzwonili z luxmedu zeby zapodac konkretny termin. Nie ma wynoru tylko z gory podaja dzien i godzine. Z tego co mi mowila pediatra to.procedury ustala dyrektor lonkretnego punktu a nie odgornie siec luxmedow :)
Acha, a moja karta jest w luxmed ale w innej przychodni wiec pewnie tez bedzie klopot
Zazdro za przespane skoki - u nas ponad tydzien trybu maruda ostatnio przy 2 skoku 😉

To chyba bez problemu sobie moga przekazac! Tam jest wszystko w tym ich systemie chyba. Tez mam wlasnie pakiet i babka powiedziala ze to "podepną" pod profil córki :)

Znalazlam jeszcze taki nr - moze tam Wam powiedza jak to zalatwic?

Załączniki

• Screenshot_20200415-143318.png
    Screenshot_20200415-143318.png
    234,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
@alible zwinęłaś przy wypisie? :D
Przy wypisie że szpitala podałam jedną przychodnie, ale po pierwszej wizycie u pediatry tam, zniechecilam się i przeniosłam nas do innej przychodni. Tam przy okazji umawiania szczepien okazało się że ta pierwsza przychodnia nie wysłała karty no i ja zaproponowałam, że odbiorę osobiście 😁

Do góry