reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Kupilam tkana ale zastanawiam sie nad chustonosidlem z firmy tula. Jest jak chusta ale nie ma takiej zamoty z tym i ma pas. Tylko kosztuje 6 stow ale chyba sie zdecyduje bo ma bardzo fajne opinie
To chodzi o tula free to grow? Ona jest bezpieczna dla niesiedzacych? Hmm moze tez rozwaze.
Ja mam chuste pozyczona od kolezanki ale jakos nie moglam sie zgrac z doradczynia przed epidemia i nie zaczelam uzywac. Zreszta nie jestem pewna czy maly by polubil takie noszenie 🤔 bo jest bardzo wybredny co do sposobu noszenia 😂
Mialam plan zaczekac juz do siadania do normalnego nosidla ale przez ta epidemie to moze nie byc sensu nosidla kupowac bo i tak sie nigdzie nie wyjdzie...
Pozniej juz jest troche lepiej bo dziecko nie potrzebuje tyle noszenia i wiecej samo spedza czasu na podlodze. Chociaz z starsza corka to mnie tak na serio zaczelo lupac w kregoslupie po ok 4 miesiacu...

reklama
To chodzi o tula free to grow? Ona jest bezpieczna dla niesiedzacych? Hmm moze tez rozwaze.
Ja mam chuste pozyczona od kolezanki ale jakos nie moglam sie zgrac z doradczynia przed epidemia i nie zaczelam uzywac. Zreszta nie jestem pewna czy maly by polubil takie noszenie 🤔 bo jest bardzo wybredny co do sposobu noszenia 😂
Mialam plan zaczekac juz do siadania do normalnego nosidla ale przez ta epidemie to moze nie byc sensu nosidla kupowac bo i tak sie nigdzie nie wyjdzie...
Pozniej juz jest troche lepiej bo dziecko nie potrzebuje tyle noszenia i wiecej samo spedza czasu na podlodze. Chociaz z starsza corka to mnie tak na serio zaczelo lupac w kregoslupie po ok 4 miesiacu...
Nosidełko Tula Half Buckle - mozna uzywac od urodzenia bo generalnie spelnia funkcje chusty ale ma klamry na pas jak nosidlo :)

Jesli chodzi o nosiłdla to gadalam kiedys z fizjoterapeuta. Ze kazde nosidlo nawet Tula niby od urodzenia, to kazde powinno sie stosowac dla siedzącego dziecka.
Tylko chusty wczesniej.
Nie wiem jak z takimi hybrydami pol nosidlo/pol chusta.

Ja chciałam chustowac a.jak tu w tych czasach umowic doradczynie... z neta sie boje uczyc bo wystarczy zle dociagac i juz wady postawy gotowe.

Mały waży ok.5kg, ale nie jest to dokładny pomiar, w środę mamy szczepienie to będę wiedziała w końcu ile pultasek przybrał, a na pewno przybrał bo czuję po rękach😉😉Główkę trzyma coraz lepiej, ale też nie lubi tej pozycji. Jednak u nas wskazanę ze względu na przepuklinkę.

reklama
Do góry