reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Kupilam tkana ale zastanawiam sie nad chustonosidlem z firmy tula. Jest jak chusta ale nie ma takiej zamoty z tym i ma pas. Tylko kosztuje 6 stow ale chyba sie zdecyduje bo ma bardzo fajne opinie
To chodzi o tula free to grow? Ona jest bezpieczna dla niesiedzacych? Hmm moze tez rozwaze.
Ja mam chuste pozyczona od kolezanki ale jakos nie moglam sie zgrac z doradczynia przed epidemia i nie zaczelam uzywac. Zreszta nie jestem pewna czy maly by polubil takie noszenie 🤔 bo jest bardzo wybredny co do sposobu noszenia 😂
Mialam plan zaczekac juz do siadania do normalnego nosidla ale przez ta epidemie to moze nie byc sensu nosidla kupowac bo i tak sie nigdzie nie wyjdzie...
Pozniej juz jest troche lepiej bo dziecko nie potrzebuje tyle noszenia i wiecej samo spedza czasu na podlodze. Chociaz z starsza corka to mnie tak na serio zaczelo lupac w kregoslupie po ok 4 miesiacu...

reklama
To chodzi o tula free to grow? Ona jest bezpieczna dla niesiedzacych? Hmm moze tez rozwaze.
Ja mam chuste pozyczona od kolezanki ale jakos nie moglam sie zgrac z doradczynia przed epidemia i nie zaczelam uzywac. Zreszta nie jestem pewna czy maly by polubil takie noszenie 🤔 bo jest bardzo wybredny co do sposobu noszenia 😂
Mialam plan zaczekac juz do siadania do normalnego nosidla ale przez ta epidemie to moze nie byc sensu nosidla kupowac bo i tak sie nigdzie nie wyjdzie...
Pozniej juz jest troche lepiej bo dziecko nie potrzebuje tyle noszenia i wiecej samo spedza czasu na podlodze. Chociaz z starsza corka to mnie tak na serio zaczelo lupac w kregoslupie po ok 4 miesiacu...
Nosidełko Tula Half Buckle - mozna uzywac od urodzenia bo generalnie spelnia funkcje chusty ale ma klamry na pas jak nosidlo :)

Jesli chodzi o nosiłdla to gadalam kiedys z fizjoterapeuta. Ze kazde nosidlo nawet Tula niby od urodzenia, to kazde powinno sie stosowac dla siedzącego dziecka.
Tylko chusty wczesniej.
Nie wiem jak z takimi hybrydami pol nosidlo/pol chusta.

Ja chciałam chustowac a.jak tu w tych czasach umowic doradczynie... z neta sie boje uczyc bo wystarczy zle dociagac i juz wady postawy gotowe.

Mały waży ok.5kg, ale nie jest to dokładny pomiar, w środę mamy szczepienie to będę wiedziała w końcu ile pultasek przybrał, a na pewno przybrał bo czuję po rękach😉😉Główkę trzyma coraz lepiej, ale też nie lubi tej pozycji. Jednak u nas wskazanę ze względu na przepuklinkę.

reklama
Do góry