Darapuszkin
Fanka BB :)
@natusia.mamusia86 tak czasem ma jak nie odbije po jedzeniu. Moze to gazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I nas dokladnie to samo. Ja jestem mleczarnią bez dna a mala mlekopijem z dziura zoladka. Jak chcialam zeby maz ja ponosil a ja pospie to byl jeden wielki piskDzięki dziewczyny za życzenia
@natusia.mamusia86 dziś w nocy się zastanawiałam czy to normalne takie kręcenie i wiercenie przed zasypianiem plus takie dziwne dźwięki jak na kupkę. Tylko przełożenie obok mnie i cycek uspokajał maleństwo.
Jestes chyba moją altersiostrą bo u nas tez jak pilka do cwiczen idzie w ruch to na chwile jest spokojA na marudzenie ogólnie to zauważyłam, że pomaga jak ja siedzę z nią na piłce do ćwiczeń i lekko podskakuję. To wczoraj w szczytowym momencie marudzenia pomogło, ale też za bardzo nie chce jej do tego przyzwyczajać. Martwię się też co to będzie jak zaczną się kolki
Podziwiam Cookie_, że macie już pewną rutynę, u nas zależy od nocy. Czasami jest ok, śpi tak 3-4 godz., a następnej budzi się tak co 1,5-2. Dzisiaj w dzień był bardzo spokojny, jadł i spał co 3 godz. Myślę, że z dnia na dzień będzie lepiej. Ta sesja to super pomysł, pamiątka na całe życieGratulacje dla Neli
U nas noc spokojna, tylko wieczorami zanim zaśnie męczą ją trochę brzuszek od 2 dni, więc w ruch poszedł Espumisan i termofor. Gdy ma zrobić kupę to prostuje nogi i pręży się. Jak nie śpi to oczy jak 5 zł jeszcze robi. Nocki ma przespane po 3-4h a ok 5.00 ładuje w naszym lozku śpimy tak do 8.00-8.30
Poza tą jedną pora cały czas śpi w łóżeczku. Przewinę, nakarmię gaszę lampkę i ładuje w łóżeczku. Zasypia po chwili a później ja
Wieczorem jak ma czas czuwania 19-21 lubi być wtedy tulona na rękach i tak zasypia. Jak zaśnie 20-21 to śpi do kolejnego karmienia o 24. Jak zaśnie przenoszę ja do łóżeczka.
Wczoraj byliśmy na sesji. Babeczka zachwycona, nie spodziewała się że ponad 3 tyg dziecko prześpi pięknie całą sesje. Nie budziło ją nawet przebieranie Jeszcze takiego dziecka nie miała, a mała filigranowa jak Calineczka wg niej.
Zostało czekać na efekty zdjęć.