reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@Cookie_ a jak podgrzewasz termofor i do jakiej temp? Nie mam mikrofalowki ale pewnie mozna w piekarniku zagrzac tylko nie wiem do jakiej temp zeby bylo ok dla brzuszka

reklama
Odnosnie kregoslupa zaczelam robic cwiczenia z youtuba od 2 dni i jest troche lepiej. Wpiszecie w yt "cwiczenia na odcinek ledzwiowy kregoslupa" i taki filmik z rosjaninem ubranym w zielony kombinezon. Sa tez na odcinek szyjny. Musze jeszcze znalezc na odcinek piersiowy, musze tylko ruski podszlifowac zeby go znalezc ;)
Byl u mnie tez fizjoterapeuta i mi wymasowal szyje, kark i rece. Nawet nie wiedzialam ze od bolu miesni szyji moze bolec glowa...

Odnosnie kregoslupa zaczelam robic cwiczenia z youtuba od 2 dni i jest troche lepiej. Wpiszecie w yt "cwiczenia na odcinek ledzwiowy kregoslupa" i taki filmik z rosjaninem ubranym w zielony kombinezon. Sa tez na odcinek szyjny. Musze jeszcze znalezc na odcinek piersiowy, musze tylko ruski podszlifowac zeby go znalezc ;)
Byl u mnie tez fizjoterapeuta i mi wymasowal szyje, kark i rece. Nawet nie wiedzialam ze od bolu miesni szyji moze bolec glowa...
Mnie tez okropnie zaczelo bolec, takie klucie w jednym miejscu jakby cos wlazło. Musze pocwiczyc albo pojsc na jakis masaz

Mam wrażenie że nasze maluchy się zsynchronizowaly. Moja córka cała noc była niespokojna. Kręciła się i wierciła. W łóżeczku leżała może z pół godziny a resztę czasu z nami w łóżku.
Też pomyślałam, że to może skok rozwojowy, ale czy to nie za wcześnie?

BTW, dziś Nela kończy miesiąc 🙂

@alible wlasnie pierwszy skok jest w okolicach miesiaca zycia. U nas w piatek mija miesiac wiec pasowaloby w naszych przypadkach. Gratulacje dla Neli (sliczne imie) bo miesiac na tym pierdzielniku to juz duzy sukces :D

Dziewczyny jestem z Wami myślami. Mały spał ładnie, ale z wieczora marudził, chyba nie mógł zrobić kupki. Zastanawiamy się również , czy już czasem ⁰₩)nie jest naszemu szkrabowi lepiej na naszych rękach niż w łóżeczku🤷‍♀️ A czy jak wasze maleństwa leżą po karmieniu to mają taki niespokojny sen, preżą się tak jakby przez sen robiły kupkę?

Alible, wszystkiego najlepszego dla Neli 😊
Moj jutro konczy miesiac! Uff juz nie bedzie noworodkiem ;) z jednej strony szybko minelo ale z drugiej to trwalo cale wieki ;)
Moj chyba dzis spal ok jak na niego tzn najpierw z 2-3 h w swoim lozeczku a potem juz ze mna. Jak spi ze mna to ja juz tych pobudek nie kontroluje i licze tylko cycka podtykam i raz zmieniam pieluche jak juz sie mocno kreci i nie moze zasnac 😛 az sie boje co to bedzie jak zabki zaczna wychodzic ;)

reklama
Dziewczyny jestem z Wami myślami. Mały spał ładnie, ale z wieczora marudził, chyba nie mógł zrobić kupki. Zastanawiamy się również , czy już czasem ⁰₩)nie jest naszemu szkrabowi lepiej na naszych rękach niż w łóżeczku🤷‍♀️ A czy jak wasze maleństwa leżą po karmieniu to mają taki niespokojny sen, preżą się tak jakby przez sen robiły kupkę?
Na pewno lepiej na rączkach 😉
Moj sie raczej juz nie prezy chyba ze robi kupke albo potrrzebuje odbicia. Zaczelismy dawac probiotyk jakis czas temu i jest ok.
A ktoras z Was walczy z kolkami? Czy to juz by sie pojawilo czy jeszcze moze sie pojawic?

Do góry