Darapuszkin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
600W na 1 min. W piekarniku wg instrukcji to w rozgrzanym do 120 st C na 4 min@Cookie_ a jak podgrzewasz termofor i do jakiej temp? Nie mam mikrofalowki ale pewnie mozna w piekarniku zagrzac tylko nie wiem do jakiej temp zeby bylo ok dla brzuszka
Mnie tez okropnie zaczelo bolec, takie klucie w jednym miejscu jakby cos wlazło. Musze pocwiczyc albo pojsc na jakis masazOdnosnie kregoslupa zaczelam robic cwiczenia z youtuba od 2 dni i jest troche lepiej. Wpiszecie w yt "cwiczenia na odcinek ledzwiowy kregoslupa" i taki filmik z rosjaninem ubranym w zielony kombinezon. Sa tez na odcinek szyjny. Musze jeszcze znalezc na odcinek piersiowy, musze tylko ruski podszlifowac zeby go znalezc
Byl u mnie tez fizjoterapeuta i mi wymasowal szyje, kark i rece. Nawet nie wiedzialam ze od bolu miesni szyji moze bolec glowa...
Na pewno lepiej na rączkachDziewczyny jestem z Wami myślami. Mały spał ładnie, ale z wieczora marudził, chyba nie mógł zrobić kupki. Zastanawiamy się również , czy już czasem ⁰₩)nie jest naszemu szkrabowi lepiej na naszych rękach niż w łóżeczku A czy jak wasze maleństwa leżą po karmieniu to mają taki niespokojny sen, preżą się tak jakby przez sen robiły kupkę?