natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Wam się ogólnie chodzi, bo u mnie to masakra. Muszę dawać malutkie kroczki i iść bardzo wolno. Strasznie ciągną mnie pachwiny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@natusia.mamusia86 wróciłam od anesteziolog i zonk lekarza nie ma i poradnia zamknięta. Muszę jutro ponownie iść a otwarte tylko od 8 do 9. Plus, że mam wejść poza kolejnością. Po przejściu kawałka drogi do poradni, a mam rzut beretem do szpitala, ciągnie mnie dołem i podszczypuje, kłuje gdy łapie skurcz. Dosłownie uczucie jakbym zaraz miało wszystko wypaść.
[/QU
Właśnie ja tak samo się czujęDobrze, że jutro będzie otwartę, a to musisz się wcześniej z anestezjologiem dogadać m?
Może coś się będzie rozkręcać A co w końcu z tą cesarką? Musisz czekać na wizytę?Takie ktg a Ty dziś też ktg?
Urodziłam wczoraj. 6h ale jestem wykończona. Niestety malutka jest na intensywnej terapii przez zapalenie płuc. Opiszę Wam wszystko jak tylko dojdę do siebie.@alible na dniach ruszysz pewnie
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.