reklama
Cześć też będę lutową mamą, trochę późno, ale czy można jeszcze dołączyć?
NieperfekcyjnaMamaAnia
Fanka BB :)
Najprawdopodobniej zostałam usunięta z prywatnego forum.. Za co?? Cóż.. Życzę wszystkim dziewczynom spokoju. Dbajcie o siebie!
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Niemożliwe , napisz do Pauliny może to błąd forum.Najprawdopodobniej zostałam usunięta z prywatnego forum.. Za co?? Cóż.. Życzę wszystkim dziewczynom spokoju. Dbajcie o siebie!
Ostensible
Niemożliwe , napisz do Pauliny może to błąd forum.
No wlasnie... nikt nikogo nie usuwał
NieperfekcyjnaMamaAnia
Wszystko widzę z poziomu mojego profilu tylko nie forum prywatne, pokazuje mi się informacja że nie mam do tego uprawnień więc to nie wina forumNiemożliwe , napisz do Pauliny może to błąd forum.
V
Vel
Gość
Robiły dziewczyny raban o te nie udzielające sie, a czytające. Jedna lub dwie grały na dwa fronty tzn pisząc na innym forum co się działo na lutówkach. Utworzyłam listę, tych które dawno się nie odzywały i poszła do głównej moderatorki. Aż tu nagle @NieperfekcyjnaMamaAnia po miesiącach się odezwała. Biorę to na siebie.
Jeśli gdzieś zrobiłam błąd to proszę mnie poprawić i to odkręcę.
Edit: Dobra chyba jednak O Ciebie @NieperfekcyjnaMamaAnia się rozpędziłam.
Zaraz odkręcę tą pomyłkę.
Sorry.
Sorry.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostensible
A to nie wiedziałam ze poszła w końcu ta lista; moze przeoczyłamRobiły dziewczyny raban o te nie udzielające sie, a czytające. Jedna lub dwie grały na dwa fronty tzn pisząc na innym forum co się działo na lutówkach. Utworzyłam listę, tych które dawno się nie odzywały i poszła do głównej moderatorki. Aż tu nagle @NieperfekcyjnaMamaAnia po miesiącach się odezwała. Biorę to na siebie.
Sorry.
V
Vel
Gość
Bo nie pisałam. Ustaliłam co i jak, ale widać człowiek jest nie omylny, bo w jednym przypadku się ostro rąbnęłam.A to nie wiedziałam ze poszła w końcu ta lista; moze przeoczyłam
reklama
NieperfekcyjnaMamaAnia