reklama
godzbal
Fanka BB :)
Nie mam dostępu, gdzie to się wchodzi
Napisz do @paulina.blachut ona musi Cię Zgłosić do głównej moderatorki i dopiero ona Cię dopisze do forum ukrytego i dostaniesz link
Patrycja35
MadalenaWedel
Witajcie [emoji16] my też zastanawialiśmy się nad imieniem Kaspian, ostatecznie wygrał Bastian [emoji7][emoji16] spokojnej drugiej połówki ciąży!Witam jestem na grupie marcowe mamusie....termin na 5 marca ale cesarka bedzie ok 12dni wczesniej wiec w sumie dzidzia bedzie lutowa
Kaspian pozdrawia
Patrycja35
Ja tez nad tym imieniem sie zastanawiałamWitajcie [emoji16] my też zastanawialiśmy się nad imieniem Kaspian, ostatecznie wygrał Bastian [emoji7][emoji16] spokojnej drugiej połówki ciąży!
Dziekuje i wzajemnie
Witam przyszłe mamy zakładam wątek lutowy gdysz z początkiem lutego pojawi się u mnie dzidziuś
Witam witam! My również na luty Synek
Dzidzianapokładzie
Cześć dziewczyny. Mozna do Was jeszcze dołączyć? :-)
paulina.blachut
Pewno zaraz napiszę do głównej adminki żeby cię dodała do zamkniętego wątkuCześć dziewczyny. Mozna do Was jeszcze dołączyć? :-)
Dzidzianapokładzie
Super. Dziękuję :-)Pewno zaraz napiszę do głównej adminki żeby cię dodała do zamkniętego wątku
reklama
Iwonka3338
Hej będę mamą lutowego chłopca Marcel przyjdzie na świat albo 20 albo 28 lutego . chciałabym się zapisać do waszej grupy. Ciąża do 9 tygodnia była ciąża bliźniacza lecz później jedno dziecko straciliśmy . pozdrawiam