reklama
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Witam wszystkich Jestem nowa na tym forum i kopletnie zielona, to moja pierwsza ciąża a termin mam na 28 lutego czy mogę również dołączyć do tego prywatnego forum?Pozdrawiam
natusia.mamusia86
Maminek31
Hej dziewczyny, nie przyjmujemy już nikogo do forum zamkniętego. Jesteśmy tam razem praktycznie od początku ciąży. Możecie też pisać tu, albo założyć swoją grupę zamkniętą. Została już końcówka i chcemy pozostać w znanym nam już gronie [emoji4] powodzenia w Waszych ciążach!
natusia.mamusia86
Trudno, życzę Wam również powodzenia w waszych ciążach i szczęśliwych rozwiązań
Cookie_
Moderator
Skoro taka jest wasza decyzja. W poprzedniej ciąży należałam do innego forum i tam bez problemu przyjmowałyśmy dziewczyny w każdym okresie ciąży by wzajemnie się wspierać. Nie ważne czy ktoś dołączył w I czy w III trymestrze, trzymałyśmy się razem. Pozdrawiam.
natusia.mamusia86
Dziewczyny z innych miesięcy mają otwarte fora, lutowe mamy zamknęły się w prywatnym, widocznie było kilka dziewczyn, które znały się już z wcześniejszych ciąż. Dziewczyny możemy śmiało pisać sobie tutaj na tym otwartym forum. Ja nie mam nic przeciwko
natusia.mamusia86
Dziewczyny jak tam wasze samopoczucie? Ja jestem obecnie w 27 tyg. i obecnie poza przybywającymi kilogramami na wadzę i drętwiejącymi rękoma w nocy nie mam co narzekać Początki miałam gorszę a i nerwów wiecej. Najpierw plamienie, mdłości i wymioty, później na badaniach prenatalnych złe wyniki testu pappa. Na szczęście po amniopunkcji kardiotyp prawidłowy.Teraz w końcu mogę cieszyć się swoim stanem
reklama
Cookie_
Moderator
[GROUP=]Umnie prawie 29 tc. Początki plamienia, później założony pessar (pierwsza ciąża zakończona przedwcześnie) dodatkowo przyplątała się cukrzyca ciążowa. [/GROUP]Dziewczyny jak tam wasze samopoczucie? Ja jestem obecnie w 27 tyg. i obecnie poza przybywającymi kilogramami na wadzę i drętwiejącymi rękoma w nocy nie mam co narzekać Początki miałam gorszę a i nerwów wiecej. Najpierw plamienie, mdłości i wymioty, później na badaniach prenatalnych złe wyniki testu pappa. Na szczęście po amniopunkcji kardiotyp prawidłowy.Teraz w końcu mogę cieszyć się swoim stanem