reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Bardzo współczuję z powodu pierwszej ciąży😢😢 Teraz już 29 tydzień, także trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku. To moja pierwsza ciąża i nawet nie myślałam, że może wiązać się z tym taki stres, ale cóż musimy pozytywnie myśleć😊😊 i czerpać siły i radość z każdego ruchu naszego maleństwa.

reklama
Kojarzycie mnie jeszcze ? Ja czasem was czytam a mało czasu na udzielanie się. Jakoś teraz kończę 30 TC i wróciły mi wymioty któraś tak miała ?

Witam, ja dzisiaj mam kolejną wizytę u ginekologa. Pan doktor będzie próbował zrobić maleństwu sesje zdjęciową 3d. Ostatnio mały był wstydliwy i nie chciał się za bardzo pokazać😉😉 W którym tyg. udało się Wam uchwycić maleństwo na zdjęciu 3d?

Cześć, nie wykonywałam USG 3d. Mój lekarz posiada dokładny sprzęt, ale tylko 2d i na 3d musiałabym specjalnie zapisywać się gdzie indziej.
U mnie wizyta w piątek.
Może dziś uda Wam się dobrze go złapać 😁
Moja mała ostatnio nie chciała współpracować i twarzy wtulila w moje organy. Mogłam sobie kończyny i plecy pooglądać 😂

Już po badaniu, dzisiaj miałam to dokładne, celowane na wady, wszystko w porządku😊😊Dostałam 5 zdjęć małego, ale tylko na dwóch widać go dobrze. Czysty tatuś😉😉😉Teraz trzymam za Ciebie kciuki, żeby było wszystko OK😊😊

reklama
Do góry