reklama
Ostensible
Fanka BB :)
Dziś coś chyba faktycznie jest z ciśnieniem bo tez mnie głowa bolała, musiałam wziąć ApapDziś mnie strasznie boli głowa,chyba na zmianę pogody albo deszcz. Dziewczyny, jakie witaminy bierzecie?
Ja biorę pregnaPlus
Paryżanka
Ja tez planuje czarny wózek kupić ale wkładki dokupie jasne w ogóle dziś przeglądałam aliexpress i mam kilka perełek które zamówię jak chcecie łapcie linki może ktoś skorzysta
1. Mata do przewijania
2. Przybornik do pielęgnacji
3. Organizer do wózka
4. Meega pakowny, idealny plecak ostatnio szał jest na niego
5. Urocze zajce
6. Elektryczna niania z kamera
7. Śliniaczki tez jest szał na nie
8. Pojemniki na mleko modyfikowane. Planuje karmić piersia ale w razie co lepiej mieć niż nie mieć ( może być tez na kaszki)
9. Lusterko do samochodu
10. Bambusowe pieluszki tetry zwał jak zwał
11. Śliniaczki nr 2 te nadadzą się przy jedzeniu. Sa na zatrzask. Z pierwszym synem miałam na rzepy i to była tragedia.
12. Urocze opaski dla dziewuszek. Mam nadzieje ze będę miała okazje je zamówić
13. Duże pieluszki bambusowe. Mogą posłużyć jako ręcznik, przykrycie itp
14. Termos na nocne karmienia. Jak już wspomniałam planuje karmić piersia ale termos itak się przyda by trzymały ciepła wodę. Planuje maluchów myć woda i gazikami zamiast mokrymi chusteczkami.
15. Szumiś w wersji elektronicznej
1. Mata do przewijania
3. Organizer do wózka
5. Urocze zajce
8. Pojemniki na mleko modyfikowane. Planuje karmić piersia ale w razie co lepiej mieć niż nie mieć ( może być tez na kaszki)
9. Lusterko do samochodu
11. Śliniaczki nr 2 te nadadzą się przy jedzeniu. Sa na zatrzask. Z pierwszym synem miałam na rzepy i to była tragedia.
14. Termos na nocne karmienia. Jak już wspomniałam planuje karmić piersia ale termos itak się przyda by trzymały ciepła wodę. Planuje maluchów myć woda i gazikami zamiast mokrymi chusteczkami.
Agnessa91
Też właśnie ostatnio czytałam o tej metodzie, ale podobno różnie z tym bywa. Oczywiście i tak jak szalona wpatrywałam się w zdjęcie USG celem ustalenia haha nie udało mi się do tego dojść.
Dziewczyny pytanie z innej paki... Czy któraś z Was do tej pory miała jakąś infekcję typu przeziębienie? Mam wrażenie, że mnie coś bierze jestem bardzo osłabiona i drapie mnie w gardle.. Ewidentnie coś się przypałętało. I jestem bezradna, bo kompletnie nie wiem czy się mogę wspomóc. Dotychczasowe 3 miesiące przeszłam bez żadnego choróbska. Macie w tym jakieś doświadczenie? Co można bezpiecznie brać?
Dziewczyny pytanie z innej paki... Czy któraś z Was do tej pory miała jakąś infekcję typu przeziębienie? Mam wrażenie, że mnie coś bierze jestem bardzo osłabiona i drapie mnie w gardle.. Ewidentnie coś się przypałętało. I jestem bezradna, bo kompletnie nie wiem czy się mogę wspomóc. Dotychczasowe 3 miesiące przeszłam bez żadnego choróbska. Macie w tym jakieś doświadczenie? Co można bezpiecznie brać?
NieperfekcyjnaMamaAnia
Dzięki Kochana za linki, przejrzę w wolnej chwili i pewnie na coś się skuszęJa tez planuje czarny wózek kupić ale wkładki dokupie jasne w ogóle dziś przeglądałam aliexpress i mam kilka perełek które zamówię jak chcecie łapcie linki może ktoś skorzysta
1. Mata do przewijania
3. Organizer do wózka
5. Urocze zajce
9. Lusterko do samochodu
coco07
Ja byłam pewna ze tam gdzie dzidziuś, tam i kosmowkaTez czytałam o tej teorii i to raczej chodzi po której stronie jest kosmowka a nie dzidziuś próbuje znaleźć kosmosie u siebie na zdjęciu ale nie mogę rozpoznać;(
godzbal
Ja byłam pewna ze tam gdzie dzidziuś, tam i kosmowka
A jak u mnie jest na środku, to już w ogóle mam przewalone z tą teorią [emoji23][emoji23][emoji23]
NieperfekcyjnaMamaAnia
*spam* ma syropy na przeziębienie dla kobiet w ciąży. Skład naturalny oczywiście, w poprzedniej ciąży stosowałam. Spróbuj może pomoże. Oczywiście nie zaszkodza wszelkie domowe sposoby też.Też właśnie ostatnio czytałam o tej metodzie, ale podobno różnie z tym bywa. Oczywiście i tak jak szalona wpatrywałam się w zdjęcie USG celem ustalenia haha nie udało mi się do tego dojść.
reklama
NieperfekcyjnaMamaAnia
Och.. Nie moge podać nazwy firmy?*spam* ma syropy na przeziębienie dla kobiet w ciąży. Skład naturalny oczywiście, w poprzedniej ciąży stosowałam. Spróbuj może pomoże. Oczywiście nie zaszkodza wszelkie domowe sposoby też.