reklama
Ostensible
Fanka BB :)
Trzymaj się Kochana To super, że masz takie pozytywne podejście, to najważniejsze! Życzymy powodzenia w dalszych staraniach i oczywiście odzywaj się :-*Dziewczyny ja sie z wami żegnam ale z uśmiechem na twarzy. Zostawcie mnie na grupie bo chce widzieć wasze bobaski i oczywiście na pewno za jakiś czas się pochwale swoją ciąża. Ściskam was mocno kochane - buziaczki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji173]️[emoji173]️[emoji3][emoji3][emoji173]️[emoji3][emoji173]️[emoji3]
Jotka_
wesa
Hej. Wszystko w porządku choć znoszę te pierwsze miesiące ciężko, wymiotuję non stop, i jestem ciągle zmęczona niczym. Mam nadzieje ze niebawem to minie. Krwiaczek ostatnio się zmniejszył do 1 cm. W sobotę mam wizytę a w środę przyszłą prenatalne.@wesa co u Ciebie kochana ?? Pamiętam chyba że miałaś jakis krwiak w macicy, mam nadzieję że wszystko w porządku i że nie zagladasz do nas z braku czasu [emoji8]
godzbal
Cześć piękne! Witam się z łóżka w ten deszczowy południowy dzień. U mnie dzisiaj totalna masakra. Wstałam tylko na śniadanie i żeby wyjść z psem. Nie mam totalnie siły, czuję się jak taki kapeć. Nie wiem czy to normalne, ale mogłoby już minąć
Do tego stopnia ze mną źle, że panu od sprawdzania liczników prądu otworzyłam w piżamie, szlafroku i poczochranych włosach [emoji16] miał minę chłoptaś [emoji16]
@Julika.s ale piękny i duży dzieć już
@Bafinka uwielbiam dżemy własnej roboty. Z chęcią bym zrobiła z borówek, bo jeszcze takiego nie robiłam a ciacho wyglada baaaardzo smacznie!
@Jotka_Szczotka u mnie w sprawach seksu nic się nie zmieniło, ochota jaka była, taka jest. Żadnego dyskomfortu nie mam, ale może to dlatego, że na płasko brzuch się wciąga [emoji23] zobaczymy później[emoji16]
@Velvetka dzisiaj u mnie zginęły powiadomienia na aplikacji [emoji16]
@Różamama ściskam również mocno i trzymam kciuki za bobaska[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
A ja się nie zapytałam oczywiście ginekologa i teraz nie wiem, czy to usg, co będę mieć 12.08 czy to nie prenatalne [emoji848] bo w końcu to już 12t będzie.
Do tego stopnia ze mną źle, że panu od sprawdzania liczników prądu otworzyłam w piżamie, szlafroku i poczochranych włosach [emoji16] miał minę chłoptaś [emoji16]
@Julika.s ale piękny i duży dzieć już
@Bafinka uwielbiam dżemy własnej roboty. Z chęcią bym zrobiła z borówek, bo jeszcze takiego nie robiłam a ciacho wyglada baaaardzo smacznie!
@Jotka_Szczotka u mnie w sprawach seksu nic się nie zmieniło, ochota jaka była, taka jest. Żadnego dyskomfortu nie mam, ale może to dlatego, że na płasko brzuch się wciąga [emoji23] zobaczymy później[emoji16]
@Velvetka dzisiaj u mnie zginęły powiadomienia na aplikacji [emoji16]
@Różamama ściskam również mocno i trzymam kciuki za bobaska[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
A ja się nie zapytałam oczywiście ginekologa i teraz nie wiem, czy to usg, co będę mieć 12.08 czy to nie prenatalne [emoji848] bo w końcu to już 12t będzie.
wesa
Jestem choć jakoś brak mi chęci nastroju, jakaś jestem do dupy ostatnio mam nadzieję że to minie bo już mam dość. Naprzemiennie śpię i żygam hihi.@godzbal super wiadomości
Wogole to kilka mam nam zginęło. @zaczarowanaKicia, @zaskoczONA, @wesa i kilka innych....
Dziś uzupełnię tabele lutowych mam kto się jeszcze nie wpisał, to sie wpisujcie %)
reklama
Dzoana88
To super że tak się zmniejszył ten krwiak ! Samopoczucie powinno niebawem się poprawić. A który teraz u Ciebie tydz ?? Coś kojarzę że chyba podobnie jak u mnie ale pewna nie jestem, u mnie dziś 10+4, jem za dwoje ech, słone słodkie niezdrowe obojetne bo bardzo często czuje głód i pustkę w żołądku, zle sie dla mnie to skończy [emoji23][emoji23] ja prenatalne 30.07Hej. Wszystko w porządku choć znoszę te pierwsze miesiące ciężko, wymiotuję non stop, i jestem ciągle zmęczona niczym. Mam nadzieje ze niebawem to minie. Krwiaczek ostatnio się zmniejszył do 1 cm. W sobotę mam wizytę a w środę przyszłą prenatalne.