Ja się przespacerowałam z dzieciem, stwierdził że jest wypompowany jak dętka tak to po wsi przeciągnęłam, ale nie powiem, że sama się nie zasapałam.
@Koliberka podziwiam za spokój ducha do pierwszego usg.
@coco07 @Julika.s powodzenia z prenatalnymi, nie stesujcie się do wizyty. Ja mam 26 po skończonych równo 12 tygodniach.
@godzbal ja miałam wczorajszy taki dzień. Nic mi się nie chciało, przeleżałam z bólem głowy cały dzień. Dzieć z tego wszystkiego był tylko raz na spacerze i resztę przed telewizorem spędziliśmy, obejrzeliśmy prawie cały sezon Scooby Doo. A wracając do powiadomień jak wczoraj wiskałam wszystkie fora po kolei to dużo dziewczyn pisało że im powiadomienia wcięło, a mi odinstalowywanie i instalowanie na nowo nie pomogło.
@Różamama masz dobre podejście, powodzenia i melduj się co jakiś czas co słychać.
@wesa bidulko, ja rzygałam tylko trochę przez dwa tygodnie i mdliło mnie trochę dłużej, ale mi przeszło. Odpoczywaj. Dobrze, że ta franca się zmniejsza, oby tak dalej.
@Dzoana88 ja mam takie napady jedzenia wszystkiego co mi pod rękę podlezie, ale na ogół staram się panować nad sobą, bo w pierwszej ciąży przybrało mi się 29kg, a wolałabym na rekordy nie iść i przybrać połowę.