reklama
LittleStar
Fanka BB :)
Dziołszki ja jutro wizyta... mam stresa już od poniedziałku.. brzuch mi wystaje, całe sadło podniosło się do góry
Dziubuś85
Początkująca w BB
Dziołszki ja jutro wizyta... mam stresa już od poniedziałku.. brzuch mi wystaje, całe sadło podniosło się do góry
Ja dziś miałam prenatalne, od wczoraj miałam kilka zapaści,ale na szczęście wszystko ok ☺Stresuję się przed każdą wizytą niezmiennie
LittleStar
Moje cisnienie na wizycie osiąga mega wyniki. Aż ciśnieniomierz piszczy tak to wsztstko przeżywam. Dziś w nocy ciezko będzie spać. Ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu, serduszka nie widziałam jeszcze , emocje mi już walą w głowęJa dziś miałam prenatalne, od wczoraj miałam kilka zapaści,ale na szczęście wszystko ok ☺Stresuję się przed każdą wizytą niezmiennie
Dziubuś85
Początkująca w BB
Skąd ja to znam Pogodziłam się już z tym że będę się martwiła do samego poroduMoje cisnienie na wizycie osiąga mega wyniki. Aż ciśnieniomierz piszczy tak to wsztstko przeżywam. Dziś w nocy ciezko będzie spać. Ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu, serduszka nie widziałam jeszcze , emocje mi już walą w głowę
Mamasita2019
Rety dziewczyny, nie wiem czy też dziś macie, ale mnie dziś cały dzień męczy spanie. Siedzę w domu z młodym i normalnie zasypiam.
paulina.blachut
Mnie dziś męczy bo piątek wizyta i boję się czy wszystko jest na pewno okej [emoji22]
paulina.blachut
A na wizyty u ginekologa nie mam cie wpisanej [emoji85]
godzbal
@LittleStar ja na wizycie jak miałam pomiar ciśnienia, to myślałam że serducho mi wyskoczy, a się okazało ciśnienie książkowe i puls jeszcze bardziej zawsze jak krew oddawałam, to ciśnienie książkowe a puls 105/110 uderzeń na minutę, tak się stresowałam zawsze
@Mamasita2019 ja dzisiaj jestem nie do życia. Cały dzień w piżamie i w łóżku, tyle co wstałam zjeść, z psem wyjść, otworzyć drzwi i zrobić obiad.... nie mam sił dzisiaj, kapciowaty dzień jakiś.
@Dziubuś85 zapaści, w sensie, że omdlewałaś?
@Megan22 dowiem się na wizycie, bo przecież ja zawsze sobie przypomnę po wszystkim, że zapomniałam się zapytać
Wiecie co, liczę na to, że jutro wstanę bez lenia w dupsku i zrobię buchty z serkiem i jagodami, oczywiście dzielę się z Wami i muszę w końcu zrobić zakupy w tesco, bo nigdy nie przywiozą, a mój od 3 dni się pyta kiedy dostawa
@Mamasita2019 ja dzisiaj jestem nie do życia. Cały dzień w piżamie i w łóżku, tyle co wstałam zjeść, z psem wyjść, otworzyć drzwi i zrobić obiad.... nie mam sił dzisiaj, kapciowaty dzień jakiś.
@Dziubuś85 zapaści, w sensie, że omdlewałaś?
@Megan22 dowiem się na wizycie, bo przecież ja zawsze sobie przypomnę po wszystkim, że zapomniałam się zapytać
Wiecie co, liczę na to, że jutro wstanę bez lenia w dupsku i zrobię buchty z serkiem i jagodami, oczywiście dzielę się z Wami i muszę w końcu zrobić zakupy w tesco, bo nigdy nie przywiozą, a mój od 3 dni się pyta kiedy dostawa
reklama
MadalenaWedel
Ja dzisiaj też przysypiam [emoji43][emoji42][emoji28] takiego miałam lenia, że wyciągnęłam mojego na obiad do knajpy, bo mi się robić nie chciało, a on chodzi na 15 do pracy [emoji16] i wcześniej po moich badaniach i jego poszliśmy jeszcze podrzemać [emoji7]
Ja do wizyty mam jeszcze ponad tydzień i też się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jak się tam dzidziołek rozwija [emoji28] no i później USG prenatalne w 12t+6 [emoji16] a później zaczniemy rodzinkę informować jak wszystko będzie dobrze [emoji7][emoji16]
Ja do wizyty mam jeszcze ponad tydzień i też się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jak się tam dzidziołek rozwija [emoji28] no i później USG prenatalne w 12t+6 [emoji16] a później zaczniemy rodzinkę informować jak wszystko będzie dobrze [emoji7][emoji16]