reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

@nutka83 no widzisz a ja mam do zrobienia ponownie grupe krwi

@paucia2306 no super ze jest kropek :) to teraz czekamy na serduszko[emoji173]️

@godzbal wspolczuje sytuacji w pracy ehh masakra :/ jak najszybciej iść na l4 i nie męczyć sie z wrednym babskiem..

@zaskoczONA spoko, mi tez cos sie te forum dzisiaj i wczoraj zawieszało :D także zrozumiałe :D

reklama
@godzbal po to tu jesteśmy żeby sie cieszyć ale też zalić, wygadac :) podziwam cie że i tak wytrzymujesz, ale teraz wiadomo ty i fasolka jesteście najważniejsi [emoji14] nie warto znosić dłuzej takie zachowanie przy twoim złym samopoczuciu :* lepiej się cieszyć z ciąży i w spokoju ją przeżywać niż dodawać sobie zmartwienia [emoji14]

@anchela @Megan22 ja naprawdę jestem cierpliwa i dużo znoszę. Potrafię puszczać uszami, co ona gada itp. Ale teraz już jest mi ciężej niestety, te jej głupie teksty i oskarżenia wchodzą podwójną mocą. Ja rozumiem, że ona ma jedną z chorób (schizofrenia), ale dzisiaj przechodzi samą siebie. A jeszcze wiecie, tutaj niby miła, a się odwrócisz i już masz obgadane plecy, a niestety ona jeszcze przy klientach gada, którzy wszystko nam mówią.
Przepraszam dziewczyny, musiałam się wyżalić.

Uciekaj na L4 i zostaw wariatkowo za soba! Bedziesz sie meczyc w pracy, z mdlosciami i w imie rozwoju firmy narazala swoje zdrowie i zdrowie Maluszka , a w zamian nawet „dziekuje”...
Ja pracuje w korpo , stresu i gonitwy na codzien wiecej niz ustawa przwiduje, wiec od dzis bez wyrzutow sumienia zostaje w domku a caly ten cyrk niech sobie radzi beze mnie [emoji16]i Tobie tez polecam z calego serca, lepszego momentu na odpoczynek dluzszy czas nie bedzie [emoji28]

Doskonale Cię rozumiem bo mam podobnie u siebie w pracy.
Tylko czasem się zastanawiam jak kobieta w wieku ponad 60 lat może snuć teorie spiskowe w pracy i nastawiac przeciwko siebie pracowników.
Ale jak widac to tylko nie u mnie takie problemy.
@anchela @Megan22 ja naprawdę jestem cierpliwa i dużo znoszę. Potrafię puszczać uszami, co ona gada itp. Ale teraz już jest mi ciężej niestety, te jej głupie teksty i oskarżenia wchodzą podwójną mocą. Ja rozumiem, że ona ma jedną z chorób (schizofrenia), ale dzisiaj przechodzi samą siebie. A jeszcze wiecie, tutaj niby miła, a się odwrócisz i już masz obgadane plecy, a niestety ona jeszcze przy klientach gada, którzy wszystko nam mówią.
Przepraszam dziewczyny, musiałam się wyżalić.

@Megan22 @paucia2306 no właśnie to do mnie zaczyna docierać, że ja najbardziej na tym cierpię (teraz w zasadzie my), nie mam zamiaru się szarpać o fajną wypłatę z premią, mam to gdzieś już. Sama podstawa mi wystarczy, ale ludzie, no ja nie wiem jak tyle tu wytrzymałam, mam dzisiaj tak nerwy zszarpane. 8go się pytam o zwolnienie od 22.07. W dupie to mam i macie racje, że nawet głupiego dziękuje się nie słyszy
O matuchno. To chyba wiesz m gdzie pracujesz znm tylko jedna taka z tymi objawami o których mówisz :] Cholera współczuję Ci strasznie...

Dziewczyny te podwyższone o czym mogą świadczyć? Mam się martwić czy nie?
Może któraś się orientuje?
Screenshot_20190702_162350_com.android.chrome.jpeg

@Megan22 @paucia2306 no właśnie to do mnie zaczyna docierać, że ja najbardziej na tym cierpię (teraz w zasadzie my), nie mam zamiaru się szarpać o fajną wypłatę z premią, mam to gdzieś już. Sama podstawa mi wystarczy, ale ludzie, no ja nie wiem jak tyle tu wytrzymałam, mam dzisiaj tak nerwy zszarpane. 8go się pytam o zwolnienie od 22.07. W dupie to mam i macie racje, że nawet głupiego dziękuje się nie słyszy

Do L4 wliczane są też premie i inne dodatki, nie sama podstawa :)

reklama
Do góry