reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Cześć dziewczyny. Witam się po burzowej nocy, która trochę ochłodziła ten żar. Cieszę się bardzo na to :D
Ja chciałam pracować tak do końca września, a nawet i październik jak się będę dobrze czuła, ale... no właśnie ale. Teraz w lato ledwo wytrzymuje, mdłości, ukrop na sklepie i ten cholerny upał, jak wracam do domu, to nie mam na nic sił :/

reklama
Dzień dobry. Dołączam do Was 6t6d ale jeszcze jestem pod dużym znakiem zapytania. Pęcherzyk jest za mały, niż wskazuje jego wiek, ale lekarz kazał nie tracić nadziei, więc jestem [emoji2] mam na imię Wiktoria i mam w domku 2letniego synka.

Dziewczynki przypominam o możliwości dopisywania do wizyt u ginekologa oczywiście kto chce nie zmuszam nikogo ale wydaje mi się że miło jak później dodaje kto ma wizyty i razem możemy trzymać kciuki [emoji1696]

Witamy i trzymamy kciuki żeby pęcherzyk urusł i dzidzia się pojawiła [emoji16]
Dzień dobry. Dołączam do Was 6t6d ale jeszcze jestem pod dużym znakiem zapytania. Pęcherzyk jest za mały, niż wskazuje jego wiek, ale lekarz kazał nie tracić nadziei, więc jestem [emoji2] mam na imię Wiktoria i mam w domku 2letniego synka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry