reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jak się dziś czujecie? Ja zasypiam na stojąco... W aucie czy ma siedzaco... Nie mogę sobie ze sobą poradzić... Do tego przez ten upał nie mam sił... Masakra jakaś..
Ale tak poza tym innych objawów ciąży nie mam tylko co mnie bardzo dziwi już brzuch mi widać... Jakbym wzdęta była... A ja zawsze płaska byłam.. ale dziwię się bo w pierwszej ciąży brzuszek było widać dopiero w 4 miesiącu a jak u was?
Ale tak poza tym innych objawów ciąży nie mam tylko co mnie bardzo dziwi już brzuch mi widać... Jakbym wzdęta była... A ja zawsze płaska byłam.. ale dziwię się bo w pierwszej ciąży brzuszek było widać dopiero w 4 miesiącu a jak u was?
coco07
A ile bierzesz tej luteiny? Ja tez miałam na początku kilka plamien i takie nitki krwi się zdarzyły, ale na dzień dzisiejszy myśle, ze wtedy było zagnieżdżanie ... może u ciebie tez. Obserwuj jeszcze jutro i jak nie znikną te plamienia to idź w poniedziałek do lekarza ... i w miarę możliwości jak najmniej stresu, bo to tez słyszałam ze może się pojawiać na tle stresowymNie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...
godzbal
Hej dziewczyny, jak się dziś czujecie? Ja zasypiam na stojąco... W aucie czy ma siedzaco... Nie mogę sobie ze sobą poradzić... Do tego przez ten upał nie mam sił... Masakra jakaś..
Ja teraz też się słabo czuje. Rano pełna energii, a teraz mogłabym z łóżka nie wychodzić. Brzuch to ja bez ciąży mialam jak w 4tym miesiącu pewnie [emoji23]
Ostatnia edycja:
V
Vel
Gość
He he, ja po poprzedniej ciąży taki wałek skóry z tłuszczykiem mam i też wyglądam jak notorycznie w ciąży.Ja teraz też się słabo czuje. Rano pełna energii, a teraz mogłabym z łóżka nie wychodzić. Brzuch to ja bez ciąży miałam jak w 4tym miesiącu pewnie [emoji23]
Jotka_
Ja nawet w ciąży nie wyglądała jak w ciąży... Poprostu jestem gruba.He he, ja po poprzedniej ciąży taki wałek skóry z tłuszczykiem mam i też wyglądam jak notorycznie w ciąży.
Bafinka
Dziewczyny napewno nie jest tak źle! Kochanego ciała nigdy za wiele, poprostu więcej miejsca do całowania i wasze fasolki to potwierdzają[emoji4] mi chodzi o to że dziwię się że tak wcześnie już mam wystający brzuszek jakby wzdęty czy napuchnięte taki nie mój.. tak naprawdę to już przed testem mnie to zdziwiło ale wtedy oczywiście ciąża wydawała mi się abstrakcją... Hehe
MadalenaWedel
Mnie cały dzień strasznie wzdyma i mój Wstręciuch śmieje się ze mnie że rano to jeszcze wyglądam normalnie, a wieczorem jakbym już w 5 miesiącu była (płaskiego brzucha też nigdy nie miałam )Ja nawet w ciąży nie wyglądała jak w ciąży... Poprostu jestem gruba.
Jotka_
Na noc tam mam zamiar dze, nawet bez ciążyMnie cały dzień strasznie wzdyma i mój Wstręciuch śmieje się ze mnie że rano to jeszcze wyglądam normalnie, a wieczorem jakbym już w 5 miesiącu była (płaskiego brzucha też nigdy nie miałam )
Tak mi się spodobał ten mem.. Biorę w ciemni
reklama
godzbal
Na noc tam mam zamiar dze, nawet bez ciąży
Zobacz załącznik 986202
Tak mi się spodobał ten mem.. Biorę w ciemni
Jakbym się zmieściła do lodówki, to też bym posiedziała, ale gabaryty nie pozwolą[emoji23]
Ja się śmieje, że od urodzenia w ciąży jestem-spożywczej