reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Noi w sumie tak trzymaj ;) To jest właśnie najważniejsze, bo ja miałam napisane to już na zdjęciu i teraz tez chce porównywać czy aby wsztseko jest Ok:confused:

@Bafinka Przykro mi ze aż tyle razy musiałaś przez to przechodzić :hmm::( a dopiero w tej ciąży masz te leki ? Mój gin z chwila przepisania clexane, kazał odstawić acard. Ale co gin to opinia ... jeden zostawia, drugi odstawia...
Ja mieszkam w małym mieście na Śląsku i wszystkich w pracy mam właśnie z mojego miasteczka. Wiec jak powiem tam, to muszę się liczyć z tym ze zaraz się to rozniesie na całe miasto, znajomych, sąsiadów itd :oops: stąd moje wahania ...
coco07
a ty jaki miałaś CRL?

reklama
Tak biorę 2x200 luteinę dopochwowa, clexane, ecorton, acard decydującą wizyta będzie we wtorek zobaczymy czy pęcherzyk urośnie i czy będzie zarodek,... Do tego czasu mam tak brać.. potem zmniejszymy luteinę
Ja mam fraxiparine, acard i metylowane witaminy poki co. A sprawdzałaś jak u Ciebie z przyswajalnoscia kwasu foliowego ? Bierzesz też metyle ?? Ja wizytuje w środę, przyspieszylam wizytę Ale boję się czy jednak nie będzie za szybko. Wogole się boję!

No właśnie to mnie bardzo martwi 1.8 mm i teoretycznie 6+1 ale może się okazać że ciąża jest młodsza i dlatego taki mały wymiar... Wszystko się okaże na kolejnej wizycie
My już tu o tym pisałyśmy ? Czy to któraś z pozostałych dziewczyn pisała o tym ze ma właśnie 1 coś ?
Bo już mi się to myli czasem .. i jeśli to nie ty to miałabyś podobnie do niej .. a ja tu bardzo odbiegam od normy i tez mnie to martwi czy nie za dużo w takim razie ... :(

Noi w sumie tak trzymaj ;) To jest właśnie najważniejsze, bo ja miałam napisane to już na zdjęciu i teraz tez chce porównywać czy aby wsztseko jest Ok:confused:

@Bafinka Przykro mi ze aż tyle razy musiałaś przez to przechodzić :hmm::( a dopiero w tej ciąży masz te leki ? Mój gin z chwila przepisania clexane, kazał odstawić acard. Ale co gin to opinia ... jeden zostawia, drugi odstawia...
Ja mieszkam w małym mieście na Śląsku i wszystkich w pracy mam właśnie z mojego miasteczka. Wiec jak powiem tam, to muszę się liczyć z tym ze zaraz się to rozniesie na całe miasto, znajomych, sąsiadów itd :oops: stąd moje wahania ...
Coco, ja właśnie też nie chcę za wcześnie mówić w pracy, bo się rozniesie na wszystkie sklepy ;)
Powiedziałam tylko jednej koleżance dzisiaj, bo jednak trzeba coś dźwignąć, czy przeciągnąć i nie chciałam, by miała jakieś może pretensje, że się wymiguję od tego.

My już tu o tym pisałyśmy ? Czy to któraś z pozostałych dziewczyn pisała o tym ze ma właśnie 1 coś ?
Bo już mi się to myli czasem .. i jeśli to nie ty to miałabyś podobnie do niej .. a ja tu bardzo odbiegam od normy i tez mnie to martwi czy nie za dużo w takim razie ... :(
Tak to ja pisałam o tym wczoraj po wizycie

@coco07 7mm w siódmym tyg to chyba książkowo [emoji4]
@Mila93 nie musisz się martwić bo Twoja ciaza może być ciut młodsza A w pewnym momencie zarodek potrafi urosnąć nawet 1mm na dzień! Głowa do góry [emoji8]

Ach to ty ... może rzeczywiście u mnie tak ma być a u ciebie ciąża jest po prostu młodsza ... ;) Może niepotrzebnie to analizujemy ?Normalnie zawsze pod górkę i zawsze chodzą gdzieś czarne myśli po głowie ..:hmm:

reklama
Do góry