reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Noi w sumie tak trzymaj ;) To jest właśnie najważniejsze, bo ja miałam napisane to już na zdjęciu i teraz tez chce porównywać czy aby wsztseko jest Ok:confused:

@Bafinka Przykro mi ze aż tyle razy musiałaś przez to przechodzić :hmm::( a dopiero w tej ciąży masz te leki ? Mój gin z chwila przepisania clexane, kazał odstawić acard. Ale co gin to opinia ... jeden zostawia, drugi odstawia...
Ja mieszkam w małym mieście na Śląsku i wszystkich w pracy mam właśnie z mojego miasteczka. Wiec jak powiem tam, to muszę się liczyć z tym ze zaraz się to rozniesie na całe miasto, znajomych, sąsiadów itd :oops: stąd moje wahania ...
coco07
a ty jaki miałaś CRL?

reklama
Tak biorę 2x200 luteinę dopochwowa, clexane, ecorton, acard decydującą wizyta będzie we wtorek zobaczymy czy pęcherzyk urośnie i czy będzie zarodek,... Do tego czasu mam tak brać.. potem zmniejszymy luteinę
Ja mam fraxiparine, acard i metylowane witaminy poki co. A sprawdzałaś jak u Ciebie z przyswajalnoscia kwasu foliowego ? Bierzesz też metyle ?? Ja wizytuje w środę, przyspieszylam wizytę Ale boję się czy jednak nie będzie za szybko. Wogole się boję!

No właśnie to mnie bardzo martwi 1.8 mm i teoretycznie 6+1 ale może się okazać że ciąża jest młodsza i dlatego taki mały wymiar... Wszystko się okaże na kolejnej wizycie
My już tu o tym pisałyśmy ? Czy to któraś z pozostałych dziewczyn pisała o tym ze ma właśnie 1 coś ?
Bo już mi się to myli czasem .. i jeśli to nie ty to miałabyś podobnie do niej .. a ja tu bardzo odbiegam od normy i tez mnie to martwi czy nie za dużo w takim razie ... :(

Noi w sumie tak trzymaj ;) To jest właśnie najważniejsze, bo ja miałam napisane to już na zdjęciu i teraz tez chce porównywać czy aby wsztseko jest Ok:confused:

@Bafinka Przykro mi ze aż tyle razy musiałaś przez to przechodzić :hmm::( a dopiero w tej ciąży masz te leki ? Mój gin z chwila przepisania clexane, kazał odstawić acard. Ale co gin to opinia ... jeden zostawia, drugi odstawia...
Ja mieszkam w małym mieście na Śląsku i wszystkich w pracy mam właśnie z mojego miasteczka. Wiec jak powiem tam, to muszę się liczyć z tym ze zaraz się to rozniesie na całe miasto, znajomych, sąsiadów itd :oops: stąd moje wahania ...
Coco, ja właśnie też nie chcę za wcześnie mówić w pracy, bo się rozniesie na wszystkie sklepy ;)
Powiedziałam tylko jednej koleżance dzisiaj, bo jednak trzeba coś dźwignąć, czy przeciągnąć i nie chciałam, by miała jakieś może pretensje, że się wymiguję od tego.

My już tu o tym pisałyśmy ? Czy to któraś z pozostałych dziewczyn pisała o tym ze ma właśnie 1 coś ?
Bo już mi się to myli czasem .. i jeśli to nie ty to miałabyś podobnie do niej .. a ja tu bardzo odbiegam od normy i tez mnie to martwi czy nie za dużo w takim razie ... :(
Tak to ja pisałam o tym wczoraj po wizycie

@coco07 7mm w siódmym tyg to chyba książkowo [emoji4]
@Mila93 nie musisz się martwić bo Twoja ciaza może być ciut młodsza A w pewnym momencie zarodek potrafi urosnąć nawet 1mm na dzień! Głowa do góry [emoji8]

Ach to ty ... może rzeczywiście u mnie tak ma być a u ciebie ciąża jest po prostu młodsza ... ;) Może niepotrzebnie to analizujemy ?Normalnie zawsze pod górkę i zawsze chodzą gdzieś czarne myśli po głowie ..:hmm:

reklama
Do góry