V
Vel
Gość
Można badać po tabletkach. Jedynie Ft3 może być zaburzone.Ja miałam dzisiaj zrobić sobie kontrolę TSH, ale na śpiocha lyknelam rano euthyrox więc będę musiała jutro sobie zrobić. I też jestem ciekawa jak to wyjdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można badać po tabletkach. Jedynie Ft3 może być zaburzone.Ja miałam dzisiaj zrobić sobie kontrolę TSH, ale na śpiocha lyknelam rano euthyrox więc będę musiała jutro sobie zrobić. I też jestem ciekawa jak to wyjdzie.
No właśnie @zaczarowanaKicia gdzie jesteś?Wiecie co, zaginęła mam trochę @zaczarowanaKicia...
O widzisz, nie wiedziałam o tym ale tak czy inaczej już zrobię jutro z rana, bo wtedy będzie najbardziej wiarygodny wynikMożna badać po tabletkach. Jedynie Ft3 może być zaburzone.
Witam Was dziewczyny, mój termin według aplikacji 15 luty 2020, to moja druga ciąża bo jestem po jednym poronieniu (wrzesień 2018), także mam nadzieję że doczekam się mojej pierwszej pociechy. [emoji4] pierwsza wizytę mam na 29.06 będę wtedy 7t6d
Cześć Dziewczyny i ja dołączam do lutowych mam [emoji4] Może najpierw się przedstawię [emoji4] Jestem Milena [emoji4] Termin z OM mam na 4 lutego... To moja pierwsza ciąża i powiem Wam że Jeszce sama w to nie dowierzam [emoji4] Pierwszą wizytę mam w czwartek, mam nadzieję że już coś będzie widać [emoji4]
Hej kochane!
Ja też na 10 do pracy na 4h a potem na 17 idziemy na grilla rodzinnego i uwaga! Tam powiemy o ciąży strasznie się tym stresuje mamy dla rodziców takie zdrapki z informacją że bedą dziadkami
Hej dziewczyny postanowilam sie dolaczyc. Jestem w 6tc.
Cześć dziewczyny, jestem mama 15 miesiecznej córki i chyba do naszego grona dołączy kolejny członek
Dziś 25 dc i cien cienia na testach. Za dwa dni powtórzę czy kreska ciemnieje Zobacz załącznik 983808
Witam nowe mamusie życzę spokojnej ciąży, [emoji8][emoji8][emoji8][emoji57]Hej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?
Jest arkusz [emoji106]Arkusze Google – twórz i edytuj arkusze kalkulacyjne online, za darmo.
Utwórz nowy arkusz kalkulacyjny i edytuj go razem z innymi użytkownikami w tym samym czasie – z komputera, telefonu lub tabletu. Pracuj online lub offline. Używaj Arkuszy, by edytować pliki Excela. Za darmo od Google.docs.google.com
Ej zobaczcie czy to wam działa???