U
użytkownik 191
Gość
Gratulacje Serduszko już było widać ?Byłam u lekarz termin 2.02 odrazu było widacZobacz załącznik 981182
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Serduszko już było widać ?Byłam u lekarz termin 2.02 odrazu było widacZobacz załącznik 981182
Ja dziś mam cały dzień uczucie jak bóle menstruacyjne. Mieliśmy dzis aktywny dzień zwiedziliśmy akwarium i wybraliśmy się w rejs statkiem po porcie... I niestety lampa walila i tak zjaraly mi się rece, że chce mi się płakać... No u mnie poparzenia słoneczne, jak chociaż raz w lato się nie zdarza to lato straconeSuper <3 gratuluje! Nie mogę się doczekać ąż zobaczę moją fasolkę jednak to jest duże przeżycie
Teraz w ogóle nie mam objawów ciąży prócz braku okresu i trochę mi tak głupio bo muszę sobie przypominać chwilami o moim błogosławionym stanie
Niestety jeszcze nieGratulacje Serduszko już było widać ?
Biedna no to się nacierpialasJa dziś mam cały dzień uczucie jak bóle menstruacyjne. Mieliśmy dzis aktywny dzień zwiedziliśmy akwarium i wybraliśmy się w rejs statkiem po porcie... I niestety lampa walila i tak zjaraly mi się rece, że chce mi się płakać... No u mnie poparzenia słoneczne, jak chociaż raz w lato się nie zdarza to lato stracone
Niestety jeszcze nie
Ja wogule ucieszyła się że pęcherz zobaczyłam a w piątek nic nie było widac