zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
5t1d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj z przestań, dzidzia rośnie i ma się dobrze jak musisz to zrób badania al. Uważam że to bez celu Jesteś cholera z ciąży i kropka! :*Może powinnam jeszcze raz zbadać sobie poziom beta hcg i progesteron? Serio mam myśli że może tam nic nie ma :/ a do lekarza na usg mam dopiero na 26 czerwca
Przestań, dasz radę szybko odchowasz... ja chciałabym mieć 3sle już między 1, a drugim będzie 5lat różnicyMnie przeraża troszkę ta ciąża wszystko poszło tak szybko
Dzięki :* szybko zleci zobaczysz!Witaj z przestań, dzidzia rośnie i ma się dobrze jak musisz to zrób badania al. Uważam że to bez celu Jesteś cholera z ciąży i kropka! :*
26to i tak spoko ja jeszcze tydzień po Tobie
Ja już na urlopie póki co. Wolę nie ryzykować przy mojej pracy fizycznej, nie dość że gorąco to jeszcze zasuwać trzeba. Pobolewa mnie podbrzusze jak się przedźwigam. Dzisiaj przysypiam cały dzień.Hej dziewczyny, jak Wasze samopoczcie w takie upaly? U mnie fatalnie- tsmperatura w biurze bez klimy 31,5 stopnia... chcialam jak najdluzej pracowac ale nie wiem czy te wakacje przetrwam. A wy pracujecie czy w domku?
No super bąbelek. Ja idę w piątek do innego lekarza, a na NFZ 17 drugi raz.Byłam u lekarz termin 2.02 odrazu było widacZobacz załącznik 981182
Kup pantenol z witaminą E.Ja dziś mam cały dzień uczucie jak bóle menstruacyjne. Mieliśmy dzis aktywny dzień zwiedziliśmy akwarium i wybraliśmy się w rejs statkiem po porcie... I niestety lampa walila i tak zjaraly mi się rece, że chce mi się płakać... No u mnie poparzenia słoneczne, jak chociaż raz w lato się nie zdarza to lato stracone
Może to dobrze, że szybko brak stresu związanego ze staraniami, a im mniejsza różnica wieku tym lepiej.Mnie przeraża troszkę ta ciąża wszystko poszło tak szybko