reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe 2020

reklama
Może powinnam jeszcze raz zbadać sobie poziom beta hcg i progesteron? Serio mam myśli że może tam nic nie ma :/ a do lekarza na usg mam dopiero na 26 czerwca
Witaj z przestań, dzidzia rośnie i ma się dobrze :) jak musisz to zrób badania al. Uważam że to bez celu :p Jesteś cholera z ciąży i kropka! :*

26to i tak spoko ja jeszcze tydzień po Tobie :(

@Maminek31 ja na szczęście a może i nieszczęście nie pracuje zawodowo więc o jeden stres mniej [emoji6] chociaż w domu sytuacji stresujących nie brakuje a niestety L4 od nikogo nie dostanę [emoji23] Moje samopoczucie jest tak idealne, że aż trudno mi uwierzyć że jestem w ciąży. A tobie współczuje takich temperatur w pracy.
@zaczarowanaKicia piękne zdjęcie [emoji7][emoji7][emoji7] fajnie że już znasz termin. Ja obie córki urodziłam 5 więc tak trochę po cichu myśle że i może trzecie tez 5 będzie [emoji16] Mnie moja ciąża też przeraża, ledwo cis zaczęliśmy a tu już rezultaty. Poprzednim razem to ponad pół roku nam zajęło i człowiek jakoś bardziej był na to przygotowany.
@Jotka_Szczotka u mnie między pierwszą a drugą jest 11,5 roku różnicy. Teraz będzie 2 lata i 4 miesiące. O trójce zawsze marzyliśmy tylko nie wiem czemu tak późno się zdecydowaliśmy [emoji6]
@Julika.s no ja tak samo muszę sobie przypominać o swoim stanie. Tak lubię jeździć na rowerze, a niestety mieszkam na ternie podgórskim i wiele górek jest do pokonania i wczoraj stwierdziłam, że niestety rower do kolejnej wiosny muszę odstawić bo to za dyzy wysiłek i puls za wysoki.

Hej dziewczyny, jak Wasze samopoczcie w takie upaly? U mnie fatalnie- tsmperatura w biurze bez klimy 31,5 stopnia... chcialam jak najdluzej pracowac ale nie wiem czy te wakacje przetrwam. A wy pracujecie czy w domku?
Ja już na urlopie póki co. Wolę nie ryzykować przy mojej pracy fizycznej, nie dość że gorąco to jeszcze zasuwać trzeba. Pobolewa mnie podbrzusze jak się przedźwigam. Dzisiaj przysypiam cały dzień.

Ja dziś mam cały dzień uczucie jak bóle menstruacyjne. Mieliśmy dzis aktywny dzień zwiedziliśmy akwarium i wybraliśmy się w rejs statkiem po porcie... I niestety lampa walila i tak zjaraly mi się rece, że chce mi się płakać... No u mnie poparzenia słoneczne, jak chociaż raz w lato się nie zdarza to lato stracone
Kup pantenol z witaminą E.

reklama
Do góry