reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Super <3 gratuluje! Nie mogę się doczekać ąż zobaczę moją fasolkę ;) jednak to jest duże przeżycie ;)
Teraz w ogóle nie mam objawów ciąży prócz braku okresu ;) i trochę mi tak głupio bo muszę sobie przypominać chwilami o moim błogosławionym stanie :p
Ja dziś mam cały dzień uczucie jak bóle menstruacyjne. Mieliśmy dzis aktywny dzień zwiedziliśmy akwarium i wybraliśmy się w rejs statkiem po porcie... I niestety lampa walila i tak zjaraly mi się rece, że chce mi się płakać... No u mnie poparzenia słoneczne, jak chociaż raz w lato się nie zdarza to lato stracone

Może powinnam jeszcze raz zbadać sobie poziom beta hcg i progesteron? Serio mam myśli że może tam nic nie ma :/ a do lekarza na usg mam dopiero na 26 czerwca

Ja dziś mam cały dzień uczucie jak bóle menstruacyjne. Mieliśmy dzis aktywny dzień zwiedziliśmy akwarium i wybraliśmy się w rejs statkiem po porcie... I niestety lampa walila i tak zjaraly mi się rece, że chce mi się płakać... No u mnie poparzenia słoneczne, jak chociaż raz w lato się nie zdarza to lato stracone
Biedna no to się nacierpialas

reklama
Do góry