reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Nie chodziłam. Ale moja kumpela chodziła, a potem i tak rodziła 23godziny. :) przepona, najważniejsza przepona :p

Dziewczyny ja w trasie. Ciągle słonko świeci może raz na urlopie będziemy mieli słońce :)

A gdzie to na urlopik się wybraliście? Pogodę macie cudną [emoji295]️ udanego wypoczynku życzę [emoji8]

reklama
Zazdroszczę wam tego snu! Nie dość ze wstaje minimum 3x na siku to jeszcze mój 4 latek budzi się o 5:30 /6 rano. Masakra mam pytanko, znacie może jakieś fajne ciążowe aplikacje? Noi drugie czy znacie jakieś profile na instagramie ktore dzieła się wiedza na temat ciąży, porodu, karmienia piersią itp? Miłej niedzieli! :)

Zazdroszczę wam tego snu! Nie dość ze wstaje minimum 3x na siku to jeszcze mój 4 latek budzi się o 5:30 /6 rano. Masakra mam pytanko, znacie może jakieś fajne ciążowe aplikacje? Noi drugie czy znacie jakieś profile na instagramie ktore dzieła się wiedza na temat ciąży, porodu, karmienia piersią itp? Miłej niedzieli! :)
Łącze się z Tobą w bolu. Mój 4latek też odwala takie akcje, w każdą niedzielę :p

Hej a ja się muszę pochwalić że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojej 3 milimetrowej morderczki :)I jestem szczęśliwa
Gratulacje :) Ja mam w wtorek wizytę i trochę się stresuje, mam nadzieję, że też zobaczę serduszko. A który dokłanie tydzień ciąży wypadł Tobie podczas badania?

Gratulacje :) Ja mam w wtorek wizytę i trochę się stresuje, mam nadzieję, że też zobaczę serduszko. A który dokłanie tydzień ciąży wypadł Tobie podczas badania?
6 tydzień.Nawet nie wiesz jak ja się stresowałam, jestem po jednym poronieniu i mam straszne schizy, wiem już że przez całą ciążę będę się denerwować a tak chciałabym się nią cieszyć tak w 100 % :(

6 tydzień.Nawet nie wiesz jak ja się stresowałam, jestem po jednym poronieniu i mam straszne schizy, wiem już że przez całą ciążę będę się denerwować a tak chciałabym się nią cieszyć tak w 100 % :(
Ja w wtorek wg OM bede w 6t3d wg owulacji 5t6d. Ja miałam w zeszłym cyklu ciąże biochemiczną. I też się schizuje. Mam nadzieję, że będziemy mogły spokojnie cieszyć się naszymi ciążami♥️

reklama
Uczęszczałem jak byłam w drugiej ciąży. Była tam tylko teoria bez żadnych ćwiczeń. Mi zależało tylko na tematach kp. Cała reszta była dla mnie zbędna. A jak już mała się urodziła to nic co tam się dowiedziałam w praktyce nie wykorzystałam. Po pytaj o opinie tych zajęć u siebie bo niektóre szkoły z pewnością dużo wniosą i dadzą odpowiedz na nurtujące pytania. Najważniejsze to przygotowanie do porodu i w jaki sposób bezpiecznie podnosić i pielęgnować maluszka. Ja już w trzeciej ciąży nie będę się ba Taja szkole zapisywała. Swoje wiem z doświadczenia, a jeżeli nie wiem to śledzę na Facebooku czy instagramie fajne fizjoterapeutki. Takie filmiki i ich porady naprawdę dużo dają. Np. Link do: Magdalena Zujewicz (@fizjoterapeutka_z_misja) • Instagram photos and videos lub Link do: mamafizjoterapeuta – Mama fizjoterapeuta
Dzięki za rady :)

Do góry