reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Aaaa no to zmienia postać rzeczy :p j jednak poczekam sobie spokojnie... Cyce mam wielkie jak donice, brzuch odzywa się co jakiś czas... I nic poza tym w ciągu dnia miałam że dwa epizody leciutkich nudności, a tak to supcio... :) z synem też tak miałam. Cisza spokój przez 9miesiecy... :p poczytałem synkowi na dobranoc, śpi smacznie więc i ja idę w kimcie. :) Dobranoc laseczki :*

Witam kochane Mamuśki. Obserwuje od paru dni, że nie mogę spać dłużej niż do 5:20.... No okwikne normalnie.... Czyje się o tej godzinie taka mega wyspana, a po godzinie oczy same mi się zamykają, a tu trzeba wstawać do roboty.... Masakra...

Cześć dziewczyny, nie odzywałem się wczoraj bo mnie angina dopadła wczoraj i rozlozyla na łopatki :-(
Dzis do pracy niestety. Termin wyliczony u mnie w apce pokazuje 10.02.2020.
Do lekarza wybieram się na początku lipca- będzie to około 8 tygodnia. Nie chce iść za szybko, chciałabym już zobaczyć serduszko.
Nie za późno wg Was?

reklama
Maminko, biedna ty chorutka kuruj się. Ja też idę 3lipca dopiero na usg. Bo właśnie chcę już usłyszeć serduszko. :) termin z OM mm na 5.02 więc idę jeszcze później niż ty. :p

Do góry